Kids Brand Store NL

1.810 reviews in totaal   1.141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over het ruime en veelzijdige aanbod en de kwaliteit van de kleding. De prijzen worden over het algemeen als goed ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik beoordeeld, met goede filters. Wanneer bestellingen snel en netjes aankomen, wordt dit gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt positief genoemd wanneer er snel en vriendelijk wordt gehandeld. Toch zijn er ook verbeterpunten: de verzendtijd wordt vaak als te lang ervaren en retourzendingen worden soms traag verwerkt. Retourkosten worden als een minpunt gezien. Sommige klanten zijn ontevreden over de bezorgmethodes, zoals het afhalen bij lockers, en melden beschadigde pakketten. Er is teleurstelling over onverwachte kortingen na bestelling en klachten over het niet reageren op meldingen door de klantenservice.

ReviewsKids Brand Store NL

Ik dacht dat mijn pakket thuisbezorgd zou worden, maat dat was niet zo
1artikel was goed de rest te groot. Wacht alles nog af hoe het wordt afgehandeld.
We hebben de bestelling nog niet ontvangen. Dan kan je ook nog geen juiste beoordeling geven 🥴

Ervaring

De jas die ik heb besteld is de perfecte maat! Goede kwaliteit en mooi. Helaas duurde het leveren veel langer dan gepland.. 8 dagen
Bestelling duurt iets langer om te ontvangen. Vervolgens niet aan huis bezorging maar via kluis in een supermarkt. Daarnaast was 1 artikel niet verpakt en zat zonder hoes in de zak. Hopelijk krijg ik hierdoor geen problemen met het retourneren, want alles gaat terug :(
fast shipping, good offer/quality of products, fast refund.
Leuke kleding, site goed benaderbaar met juiste filters. Verzending is voor huidige tijd wat traag
J L
Jessica L.

Zeer tevreden

Ruim assortiment tegen zeer goede prijzen
mooie kleding en goede service
Fijne collectie merkkleding.
L M
L M.

Goed assortiment en service

Leuke items, goede prijs en goede service

Mooie kleding, snelle bezorging

Deze site verkoopt super mooie kleding en bezorgt ook nog eens heel snel.
Snelle verzending
Afhandeling retourzendingen graag sneller.
Goede prijs! Nette levering!
I V
Inge V.
Leuke aanbiedingen, fijne website.
Nu twee keer besteld , 2 x snel geleverd. Dik tevreden!