Kids Brand Store NL

1.996 reviews in totaal   1.048 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.048 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 jan 2025

kidsbrandstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kleding en producten. Ook wordt de snelle verzending vaak gewaardeerd. De prijzen worden als scherp en eerlijk ervaren, en de prijs-kwaliteitverhouding krijgt regelmatig positieve opmerkingen. Daarnaast wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en prettig in gebruik beschreven. De klantenservice valt op door professionaliteit en behulpzaamheid. Het retourproces wordt vaak als makkelijk ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten. Zo worden er soms vertragingen of onduidelijkheid over de levertijden genoemd. Bij het retourproces komen taalproblemen, traagheid en onduidelijkheid voor. Sommige klanten missen snelle of adequate reacties van de klantenservice.

ReviewsKids Brand Store NL

Veel aanbod in kleding, goede kwaliteit en leuke aanbiedingen. Levering is snel, retourneren gaat ook makkelijk en snelle terugbetaling

Kan veel beter

Zonder opgave van reden is de bestelling gewijzigd, verder vond ik de levering erg lang en reageert de klantenservice op de dag van levering pas?!
Snelle levering mooie kleding en scherpe prijzen
Snelle levering.
Snelle levering en mooie producten, volgens verwachting.

Betrouwbaar en goede prijs

Snelle levering en jas paste goed
Goede service, mooie broeken
Mooi artikel. Levertijd was wel 3 dagen langer dan aangegeven. Budbee leverde het pakket later af.
Snelle levering, mooie producten
Snelle verzending, mooie spullen
Goede duidelijke site en prima service qua bestellen en bezorgen
Ik heb extra betaald voor een snellere verzending, maar helaas heeft dit niet tot een snellere levering geleid. Vervolgens is het shirt te laat bij het afhaalpunt aangekomen, waardoor ik het pakket niet meer kon ophalen

Antwoord van Kids Brand Store NL

Hallo! Hartelijk dank dat je je ervaring met ons wilt delen! Wat jammer dat er een misverstand is ontstaan over de levering. Wij bieden helaas geen expresslevering aan, maar wel expressverwerking. Dit houdt in dat we jouw bestelling prioriteit geven, zodat deze zo snel mogelijk wordt verzameld, ingepakt en ons magazijn verlaat. Jouw pakket is al op 26/8 bij ons vertrokken en lag op 28/8 klaar om opgehaald te worden. Omdat het niet binnen de bewaartermijn is opgehaald, is het helaas teruggestuurd naar het magazijn van Budbee. Je kunt direct via de Budbee-app een nieuwe levering inplannen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij doen hun uiterste best om je verder te helpen! Fijne donderdag gewenst! Met vriendelijke groet, Kids Brand Store
Duurt lang voordat bestelling binnen is. Ook niet gratis thuis bezorgd. Wel mooie collectie.
Leuke kleding en prima bestelproces!
Goede foto’s, informatie over pasform

Kids Brand Store NL

Wij zijn een online winkel met kleding, schoenen en accessoires voor kinderen en tieners van 8 tot 16 jaar. Met onze unieke focus op oudere kinderen bieden we een trendy en zorgvuldig geselecteerd ass...