Telefoonhoesje.nl

5.756 reviews in totaal   1.079 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.079 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 21 mrt 2025

telefoonhoesje.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd en de prijs-kwaliteitverhouding krijgt positieve feedback. De snelle, klantgerichte service – vooral bij fouten, retouren of vervangingen – wordt als uitstekend ervaren. Ook het retour- en ruilproces is makkelijk en klantvriendelijk. De duidelijke website en het eenvoudige bestelproces worden genoemd als pluspunten, evenals de gratis verzending. Communicatie verloopt vlot, met snelle en duidelijke terugkoppeling bij vragen of problemen. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn met de productkwaliteit, zijn er enkele kleine verbeterpunten benoemd.

ReviewsTelefoonhoesje.nl

Top service!

De zending is door een fout van de koerier (DHL) verloren gegaan. Na mijn melding werd direct een vervangende zending verstuurd. Uitstekende service, heel tevreden!
Er was een verkeerd hoesje geleverd maar zonder probleem en bijkomende kosten werd het juiste hoesje opgestuurd. Top service.
Goede kwaliteit 5 sterren waard.Maar de dikte is 1 mm te krap waardoor hij niet 100% sluit, daarom één ster minderm
M G
Marleen G.

Snelle bezorging

Simpel doorzichtig hoesje. Had voor 15:00uur besteld en de volgende middag lag hij al in de brievenbus. Op andere sites kon ik geen hoesje vinden voor mijn mobiel. Ga hier vaker bestellen.
Verkeerde besteld dan een nieuwe besteld en 3 dagen later had ik mijn geld van de verkeerde al terug
Vandaag bestelt, morgen in huis. Dit klopt, het telefoonhoesje is helemaal naar mijn wens. Keurig verpakt. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Prima retourbeleid, snelle reactie

Screenprotector besteld voor telefoon die ik uiteindelijk op aanraden van verkoper toch niet gekocht heb, meteen reactie, gratis terug mogen sturen, daarna goede besteld en heel snel in huis.
Mooi hoesje en snel geleverd! Althans,, door Telefoonhoesje.nl. De DHL koerier deed er wat langer over.
Razendsnelle in samenwerking met Postnl bezorging. Telefoonhoes voelt stevig en leerachtig aan dus ik reken op een lang gebruik.
We hadden het verkeerde hoesje besteld. Ruilen was zo gepiept. Zonder gedoe. Super service
De snelheid van reageren. Ik zou niet weten wat beter zou kunnen., ik ben supertevreden
Snel in huis, de juiste producten, goede prijs, gratis verzending.

Een telefoonhoes met karakter.

Prima leverancier. Heldere website en prima communicatie. En telefoonhoes die er strak uiitziet in een mooie aparte kleur.
Snel geleverd en il krijg veel reacties op de mooie kleur, donker rood
vlotte levering, geen verzendkosten, goede kwaliteit
Het hoesje was naar wens. Alleen de bezorging door DHL was een ramp. Jullie verzenden brievenbus post, maar de droppen het op het depot
Leuk assortiment, snel geleverd en mooie kwaliteit.

Na een eerdere beoordeling over een beschadiging werd er direct contact opgenomen en àlles keurig en naar tevredenheid afgehandeld!

Helaas werd mijn hoesje geleverd met een kleine beschadiging
Ik ben tevreden zoals het nu is , ik zou daar geen aanwijzingen doen 👍

Degelijk en duurzaam

Elk keer bij een nieuwe mobiel koop ik ditzelfde hoesje. Waarom? Degelijke makelij, goede dikke bescherming. Goede klittenband sluiting en een karabijn hanger als je die nodig hebt. En altijd wel een leuke kleur die samen gaat! Ik ben altijd tevreden geweest over dit hoesje en het is bijna een traditie geworden om er altijd dezelfde hoes bij te kopen. Aanrader!

Telefoonhoesje.nl

Telefoonhoesje.nl is dé specialist in telefoonaccessoires! Bij ons vind je een breed assortiment aan hoesjes, screenprotectors en accessoires van topkwaliteit. Wij maken online shoppen makkelijk met...