10 jan 2024
De vriendelijke communicatie en het probleemoplossend denken. De tijd en inspanning die ze steken in een vraag die voor mij belangrijk is, ook al gaat het over een klein bedrag !
Niet alle artikelen staan in de webshop dus moet je aparte orders sturen. Ook kun je niet je eigen artikelnummers vinden wat veel makkelijker zou zijn bij het invoeren van de orders. Daarnaast zou hjet fijn zijn dat je gelijk de prijs minus de 2% korting zou zien
28 okt 2023
duidelijke webshop met goede prijs. Kwaliteit van goedkopere merk tie raps niet goed, veel uitval. Daar kun je beter de T&B' voor nemen.
25 okt 2023
Top leverancier
Mooie producten, snelle levering en zeer betrokken en deskundige medewerkers!
24 jan 2024
professionele organisatie met betrokken medewerkers en uitstekende producten
13 mei 2024
Topservice! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding.