Lucardi Juwelier Oud Beijerland

573 reviews in totaal   92 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over het vriendelijke en prettige personeel, dat het winkelbezoek positief maakt. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, waarbij medewerkers graag extra moeite doen en deskundig, persoonlijk advies geven. Het meedenken met specifieke klantwensen en het vakkundig handelen bij reparaties of verzoeken wordt zeer gewaardeerd. Klanten voelen zich gewaardeerd doordat het personeel tijd en aandacht heeft voor hun wensen en vragen. Daarnaast worden de prijzen meestal als schappelijk en aantrekkelijk gezien. Er zijn echter enkele opmerkingen over onduidelijkheid of extra kosten bij de prijzen.

ReviewsLucardi Juwelier Oud Beijerland

Mooie oorbellen en fijne service

De oorbellen die mijn dochter graag wilde waren afgeprijsd. Dat is sowieso altijd al leuk. Ik vroeg om Sterilon aan de verkoopster omdat dit haar eerste paar oorbellen is na haar zweerknopjes en ik het spannend vind of ze gaan ontsteken of niet. Ik wilde ook geen dure grote fles aanschaffen. De verkoopster dacht met me mee en gaf een paar ontsmettingsdoekjes voor haar oorlellen en nieuwe oorbellen zodat ik toch meer rust had en minder bang was voor ontstoken oorlellen. Dochter was heel blij met haar kersen oorbellen en ze zitten hartstikke goed!
Goede service
Oorbellen laten schieten, goede uitleg gehad en ruim de tijd genomen om uit te meten met stipjes zetten. Ook nog vriendelijk geholpen met oorringen uitkiezen alvast voor wanneer ik de zweerknopjes uit mag. Ik weet de naam van de dame niet, ik was de mevrouw die bijna zonder wandelstok weg liep haha.

service verbeteren

Bij beoordeling van een dameshorloge bleek dat niemand in de winkel het (stalen) bandj korter kon maken en men verwees naar een juwelier in het winkelcentrum. Wilde dus het betreffende horloge verkopen zonder het het om de pols paste.

Antwoord van Lucardi Juwelier Oud Beijerland

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je in de winkel niet verder geholpen kon worden met het inkorten van het stalen horloge en dat je hierdoor teleurgesteld bent. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten. We nemen je feedback serieus en willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@lucardi.nl en daarbij je ordernummer vermelden? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Team Lucardi
Aandacht van de verkoopster
Lieve mensen die weten waar ze het over hebben en goed advies geven.tot snel weer
Op het moment dat ik in de winkel was, was het rustig. Ik kon daarom om mijn gemak bij de etalages rondkijken. De medewerkster gaf mij de ruimte om rond te kijken. Dit vind ik prettig als klant zijnde. Mijn vraag werd netjes beantwoord en ik ben verder vriendelijk geadviseerd. Ik ben blij met mijn aankoop.

Aankoop gouden oorringen

Een hele lieve verkoopster! Ze vertelde dat ze nog maar een week in de winkel werkte, maar ze deed het uitstekend! Ze was niet opdringerig, maar spaarde geen enkele moeite om ons te bedienen.
Supergoed geholpen voor horloge kleindochter. Aardige bediening,dat is ook uniek en zorgt ,dat we vlgde keer weer naar dezelfde winkel gaan!
Goed geholpen door een vriendelijke medewerkster die echt de tijd voor ons nam.
prettig geholpen door een van de dames.alle tijd genomen
Het was niet precies duidelijk wat ik nodig had en het was voor een verjaardag. De mevrouw hielp me hier uitstekend mee. Het kado was perfect. Iedereen blij.
Prima geholpen Klant vriendelijk Jammer dat een doosje voor de sieraden moet betalen
Er werd meegedacht met de koop. Netjes te woord gestaan. Kado mooi ingepakt.
We zijn prettig en professioneel geholpen de horlogeband werd ook vakkundig kleiner gemaakt. Ik ben er erg blij mee!
keurig verzorgd, een artikel die ik heb gevonden op internet, besteld in de winkel Oud Beijerland,vandaag opgehaald,