homedeco.nl

5.126 reviews in totaal   594 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, de duidelijke communicatie en updates, en het bestelproces via de website dat als gemakkelijk wordt ervaren. De service bij vragen of problemen wordt omschreven als snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Ook de afhandeling van retouren of problemen verloopt meestal snel en correct. De kwaliteit van de producten wordt vaak positief genoemd en ook de verpakking wordt doorgaans als netjes en stevig ervaren. Sommige klanten vinden de productkwaliteit soms een aandachtspunt of zelfs teleurstellend. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over slordige of onvoldoende verpakkingen. Het retourproces wordt door een aantal klanten als omslachtig ervaren.

Reviewshomedeco.nl

Brabantia touchbin gekocht met 10 % korting. Hierdoor was de prijs beter dan bij andere aanbieders. De levering was binnen een dag een feit. Hij was echter te groot (60 l) waardoor ik hem moest ruilen en ik een kleinere heb besteld van 36l. Ik dacht in eerste instantie geen retourlabel te hebben ontvangen waardoor ik alweer wat huiverig werd. Het bleek echter dat deze al de volgende dag was aangemaakt, maar in de spam terecht was gekomen. Daar kreeg ik na mijn vraag ook gelijk een reactie op. Voor mij een goede ervaring met Home Deco. Als mijn geld ook nog snel wordt teruggestort is het een 10+ waard. Ik zou Home Deco aanbevelen in ieder geval.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Anke, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Fantastische producten + service!

Ik had 2 prachtige vazen gekocht die SUPER GOED waren verpakt (en met meerdere keren "breekbaar" op de doos vermeld) , maar helaas was er toch 1 stukgegaan in transport door de pakjesdienst. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik meteen reactie en heb ik een nieuwe vaas opgestuurd gekregen. Mooie producten en fantastische service!

Antwoord van homedeco.nl

Beste Emily, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Prachtig uitziend dressoir. De afbeeldingen op de bouwinstructie mochten voor ons wel wat groter zijn. De doos/verpakking is vermoedelijk open geweest en slordig weer dicht geplakt. Verder zitten er kleine krasjes op het bovenblad. Toch hebben wij besloten om 5 sterren te geven, aangezien het meubel precies is wat wij zochten. Dat er krasjes op zitten, vonden wij geen afbreuk doen aan de kwaliteit.

Antwoord van homedeco.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Producten zijn via de website eenvoudig te bestellen. Via de e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de verzending van het bestelde.. Het bestelde was netjes verpakt en nieuw in gesealde doos Vlotte levering, die je via de track and trace code makkelijk kunt volgen.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Peet, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Alle lof voor het bedrijf zelf .reageert heel snel op mail zelfs ‘s avonds ! Denkt in oplossingen. Mijn product is niet geleverd waar post nl de schuld van is . Nu beschadigd en niet meer in voorraad..

Antwoord van homedeco.nl

Beste Janet, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
De washandjes en handdoeken zijn heel fijn. Maar de thee en handdoeken zijn echt gaaf. Warme kleur en passen prachtig bij onze keuken. Nu dus altijd hetzelfde setje in de keuken omdat we van alles 6 hebben.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Gré, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Duidelijke overzichtelijke site. Fijn ook dat je de optie hebt om een melding te krijgen wanneer een artikel weer op voorraad is. Bestelling is vrij snel geleverd. Alles keurig verpakt. Ik ben heel blij met mijn zweefparasol.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Winny, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Erg blij met mijn schommelstoel!

De schommelstoel van Bellani is eenvoudig in elkaar te zetten en hij is prachtig en zit heerlijk. Ik had al begrepen dat ik voor levering wel even geduld moest hebben maar de stoel kwam sneller dan verwacht! Ik ben er erg blij mee!!!

Antwoord van homedeco.nl

Beste Carmelita, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Tijdens het vervoer waren twee producten gebroken. En na een korte mail met fotos werden de volgende dag vervangende producten opgestuurd.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Pascal, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Verschillende artikelen besteld en kwamen via verschillende leveranciers. Alles is goed gegaan. Artikelen waren allemaal naar wens

Antwoord van homedeco.nl

Beste Jo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
La prise en charge rapide de ma commande. Livraison rapide et les livreux très sympa. Je recommence vivement ce site. J'ai également bcp apprécié ma commande, garde robe meubella Merci encore

Antwoord van homedeco.nl

Beste Francine, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Mooi product. Duidelijke status over levering ondanks dat dit via andere verkoper ging en uit Duitsland moest komen.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Peter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Strakke levering

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van levering en betrouwbaar levermoment op voorhand afgegeven.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Don, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
M D
Marian D.

Prachtige lampenkap!

De lampenkappen zijn precies zoals ik gehoopt had. En geleverd op de afgesproken datum.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Marian, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

de website om te bestellen was…homedeco.nl

de website om te bestellen was duidelijk, de betaling ging ook goed, de glazenstolpen waren geweldig goed ingepakt en alles was heel en er werd snel geleverd top, ik zou hier zo weer bestellen.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Glen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Het bad- en keuken linnen zijn van een zeer goede kwaliteit, De levering verliep heel vlot.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Brigitte, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Makkelijke site om te bestellen. Top product. Nette en vlotte aflevering van bestelde artikelen.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Henk, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Besteld en meteen de volgende dag, zelfs iets eerder dan beloofd gebracht…top
Alles is naar wens verlopen. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden per mail Snelle levering.

Antwoord van homedeco.nl

Beste Els, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Zo door gaan waar jullie mee bezig zijn duidelijke web site en perfecte levering

Antwoord van homedeco.nl

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco