homedeco.nl- Logo - Reviews

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

homedeco.nl- Logo - Reviews

homedeco.nl

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met homedeco.nl. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij de beloofde levertijden vaak worden nagekomen. De meeste klanten zijn positief over de kwaliteit van de ontvangen producten en geven aan dat deze voldoen aan de verwachtingen. Klanten prijzen vaak de zorgvuldige en veilige verpakking van (breekbare) producten, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. Klanten vinden de website overzichtelijk en duidelijk, waardoor bestellen eenvoudig en probleemloos verloopt. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en vinden de prijzen aantrekkelijk. Problemen met bestellingen worden meestal snel en adequaat opgelost, tot tevredenheid van de klant. Klanten voelen zich goed geïnformeerd over de status van hun bestelling en waarderen heldere communicatie.

Reviews voor homedeco.nl

Antwoord van homedeco.nl
Beste Cornelis, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
De bezorging
Antwoord van homedeco.nl
Beste Wietske, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Helemaal goed

Snelle levering, mooi assortiment, goede prijzen en een duidelijke communicatie
Antwoord van homedeco.nl
Beste Felicia, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Leonie, Als wij nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste C.M.J., Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Prachtig bed bezorgd. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. En prima bezorgservice!
Antwoord van homedeco.nl
Beste Muriël, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
DK
Diana K.
Belabberde kwaliteit
Antwoord van homedeco.nl
Beste Diana, Wat vervelend dat jij een klacht hebt over jouw product. Wij verzoeken je vriendelijk om dit bij ons te melden via klantenservice@homedeco.nl. Dan kunnen we op zoek naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
het beviel me hoe snel ik een reactie kreeg en hoe simpel alles verliep ...helemaal top
Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Na een week nog niet bezorgd

De bezorging van de planten is nog steeds niet gebeurt dus …
Antwoord van homedeco.nl
Beste Nelleke, Wat vervelend om te horen. Ik neem even contact met je op om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Leveringstermijn was enorm kort maar er waren toch wel meerdere glazen of voetjes van de glazen gebroken.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Carla, Dat is vervelend om te horen. Als er iets defect is, kun je een schade bij ons melden en zullen we het probleem voor je oplossen! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Vlotte levering. Mooie stoelen Makkelijk te monteren Kleuren zijn mooi Helemaal naar tevredenheid
Antwoord van homedeco.nl
Beste Janny, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
de snelle levering is heel leuk
Antwoord van homedeco.nl
Beste Myriam, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Jos, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Keurig bezorgd. Sneller dan aangegeven. Nette behandeling door klantenservice
Antwoord van homedeco.nl
Beste Daniëlle, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Catherine, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Snelle en correct
Antwoord van homedeco.nl
Beste Reinder, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Goede service
Antwoord van homedeco.nl
Beste Pilar, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Klacht : Mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen, is in het traject van levering blijven steken. Hoe kan dat ? Mijn order is 25384245 Ik heb via DHL ( JVGLR06196356000676010239 ) het afleveradres gewijzigd in Haarlemmerstraat 45 , Amsterdam , dat hebben ze nooit kunnen vinden en nu is het pakket weer terug bij Mila Tonie Graag geld terugstorten ! Mijn banknr : nl 39 INGB 0004097762 t.n.v. AE van Dort Alvast dank Astrid van Dort
Antwoord van homedeco.nl
Beste Paul, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Bed was eenvoudig in elkaar te zetten en is mooi afgewerkt
Antwoord van homedeco.nl
Beste Wietse, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco