homedeco.nl- Logo - Reviews

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

homedeco.nl- Logo - Reviews

homedeco.nl

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met homedeco.nl. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij de beloofde levertijden vaak worden nagekomen. De meeste klanten zijn positief over de kwaliteit van de ontvangen producten en geven aan dat deze voldoen aan de verwachtingen. Klanten prijzen vaak de zorgvuldige en veilige verpakking van (breekbare) producten, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. Klanten vinden de website overzichtelijk en duidelijk, waardoor bestellen eenvoudig en probleemloos verloopt. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en vinden de prijzen aantrekkelijk. Problemen met bestellingen worden meestal snel en adequaat opgelost, tot tevredenheid van de klant. Klanten voelen zich goed geïnformeerd over de status van hun bestelling en waarderen heldere communicatie.

Reviews voor homedeco.nl

De beste prijs en snelle levering.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Michou, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Het is nog steeds niet bezorgd en krijg ook de indruk dat ik het niet meer krijg
Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat jouw pakket nog niet ontvangen is. Wij zullen een verzoek indienen bij de leverancier en komen bij je terug. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
AL
A. L.
Kon niet bereiken
Antwoord van homedeco.nl
Beste Anja, Ik zie geen berichten van jou. Ik neem even contact met je op om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Prima service, keurig op tijd en product in perfecte staat.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Roderic, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Wanner er iets in de verkeerde kleur dan op de site wordt verzonden dan minimaal de retourkosten op zich te nemen. Tevens de koper serieus nemen!
Antwoord van homedeco.nl
Beste Alice, Jammer dat je niet tevreden bent over jouw product. Wij hebben dit besproken met de leverancier en zij gaven aan dat dit de juiste kleur was. Het verschil zat hem in het feit of de lamp aan of uit staat. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Klanten dienst en snelheid levering Top
Antwoord van homedeco.nl
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Alles prima in orde en op tijd.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Ariena, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Why they don’t deliver it to my floor. I’m at 5th with a huge elevator
Antwoord van homedeco.nl
Dear Olivia, That's unfortunate to hear. We'll use your feedback to try to improve this in the future. Best, Team HomeDeco
Alles prima!
Antwoord van homedeco.nl
Beste Eveline, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
snelle service
Antwoord van homedeco.nl
Beste Elisa, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Astrid, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
JB
Juana B.
Snel geleverd. Heldere communicatie Mooie stoelen!
Communicatie prima; snelle verzending.
Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Bij jullie een buitenkeuken kastje besteld, wat via een andere site door jullie dan besteld en bezorgd wordt. Al diverse mails met klachten er heen gestuurd en er geen antwoord op krijgen. Beschadigd, ontbrekende schroeven, scheef
Antwoord van homedeco.nl
Beste Karin, Ik zie dat er inmiddels een oplossing is gevonden met de leverancier. Mijn excuses voor het ongemak en ik hoop dat de oplossing toch nog tot tevredenheid heeft geleid. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Utkarsh, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Jullie zijn niet bereikbaar. Ik heb een vraag over mijn 2e deel van mijn bestelling maar ik kan jullie niet bellen. Heb een contact formulier ingevuld met mijn vraag. En na een week nog steeds helemaal geen reactie. Dat vind
Antwoord van homedeco.nl
Hoi Ilse, Wij hebben inmiddels contact hierover. Zoals gezegd hebben wij geen bericht ontvangen. Jouw vraag staat uit en ik zal je zo snel mogelijk verder helpen. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Bestelling niet gekomen, kan niets volgen. ongeveer 14 dagen geleden besteld Ordernummer: 25382823
Antwoord van homedeco.nl
Beste Maarten, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Betaalbaar en snel. Dat is mijn ervaring. Ook geen problemen bij de levering. En dat is ook belangrijk l.
Consumer profile image
Jolanda d.
Snelle en nette bezorging
Antwoord van homedeco.nl
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco