homedeco.nl- Logo - Reviews

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

homedeco.nl- Logo - Reviews

homedeco.nl

526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.956 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met homedeco.nl. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij de beloofde levertijden vaak worden nagekomen. De meeste klanten zijn positief over de kwaliteit van de ontvangen producten en geven aan dat deze voldoen aan de verwachtingen. Klanten prijzen vaak de zorgvuldige en veilige verpakking van (breekbare) producten, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. Klanten vinden de website overzichtelijk en duidelijk, waardoor bestellen eenvoudig en probleemloos verloopt. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en vinden de prijzen aantrekkelijk. Problemen met bestellingen worden meestal snel en adequaat opgelost, tot tevredenheid van de klant. Klanten voelen zich goed geïnformeerd over de status van hun bestelling en waarderen heldere communicatie.

Reviews voor homedeco.nl

Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Hele mooie pot van PTMD.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Ninska, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Inez, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Vriendelijkheid
Antwoord van homedeco.nl
Beste Martinus, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Manon, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
De ervaring was goed maar het product lijkt vooral mooi maar verder slechte kwaliteit
Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je product. Ik zie geen contact met onze klantenservice. Ik heb je zojuist een mail gestuurd om je verder te helpen! Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
ik heb mijn bestelling niet aangekregen. wil u dit nazien aub;
Antwoord van homedeco.nl
Beste Mies, Ik zie geen contact met onze klantenservice hierover. Het lijkt erop dat er iets mis gaat met de levering. Ik heb een verzoek bij de leverancier ingediend en kom zo snel mogelijk bij je terug. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Top
Antwoord van homedeco.nl
Beste Roel, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Marije, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Katrin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Mark, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Ann, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Katty, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Antwoord van homedeco.nl
Beste Laure, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team HomeDeco

Product is nooit aangekomen

10 juni een droogrek besteld, 2 dagen levertijd stond er. 5 dagen later nog geen bericht, dus ik vroeg om de status. ‘We checken het en komen bij je terug’, vervolgens heb ik nooit terugkoppeling ontvangen. Enkele dagen later wederom naar HomeDeco moeten mailen: waar is mijn bestelling? Tot op heden nog geen reactie.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Anniek, Mijn collega heeft inmiddels telefonisch contact met jou gehad. Door een technisch probleem met onze mail kwamen onze berichten niet aan. Onze excuses voor het ongemak. Jouw probleem wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Eerst werd telegezegd er wordt een onderzoek ingesteld we komen er zsm op terug. Vervolgens hoor ik niks, mail ik, moet ik opeens een formulier van post nl invullen terwijl in hun verzend mail een andere verzender stond waar ik de link niet van kan zien. €26 kwijt, geen product en slechte klanten'service'.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Mariska, Het probleem is inmiddels opgelost en wij hebben zojuist telefonisch contact gehad. Er wordt een nieuwe opgestuurd en deze komt morgen aan. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco
Ik had een bestelling geplaatst maar het artikel was helemaal niet op voorraad. Ze sturen wel een mail dat de bestelling verzonden is maar vervolgens heb ik niks ontvangen. Zelf erachter aan moeten bellen om vervolgens te horen dat het er niet is.
Antwoord van homedeco.nl
Beste Chenice, Helaas bleek dit artikel inderdaad niet op voorraad te zijn. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat de order is geannuleerd en terugbetaald. Nog een fijne dag toegewenst, Team HomeDeco
Ik bestelde 2 sierkussens,maar kreeg 1sierkussenen 1 kussenhoes
Antwoord van homedeco.nl
Beste klant, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring met ons heeft gehad. Mocht een product niet bevallen dan kun je het uiteraard retourneren. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team HomeDeco