Klanten melden meestal positieve ervaringen met homedeco.nl. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij de beloofde levertijden vaak worden nagekomen. De meeste klanten zijn positief over de kwaliteit van de ontvangen producten en geven aan dat deze voldoen aan de verwachtingen. Klanten prijzen vaak de zorgvuldige en veilige verpakking van (breekbare) producten, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. Klanten vinden de website overzichtelijk en duidelijk, waardoor bestellen eenvoudig en probleemloos verloopt. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en vinden de prijzen aantrekkelijk. Problemen met bestellingen worden meestal snel en adequaat opgelost, tot tevredenheid van de klant. Klanten voelen zich goed geïnformeerd over de status van hun bestelling en waarderen heldere communicatie.
Reviews voor homedeco.nl
Ik bestelde 2 sierkussens,maar kreeg 1sierkussenen 1 kussenhoes
Beste klant,
Wat vervelend dat je een negatieve ervaring met ons heeft gehad. Mocht een product niet bevallen dan kun je het uiteraard retourneren.
Wij wensen je nog een hele fijne dag toe.
Team HomeDeco
Slecht voorraadbeheer. Bestelling geplaatst van artikel dat binnen 1-3 dagen geleverd zou worden, maar aantal dagen later bleek artikel niet op voorraad
Beste Yannick,
Helaas kan het soms voorkomen dat een product toch niet binnen de gestelde termijn geleverd kan worden.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij nemen jouw feedback mee en hopen dit te verbeteren in de toekomst.
Beste Sjaan,
Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig is het product toch nog terecht gekomen. Wij zullen jouw feedback meenemen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
Team HomeDeco
Fleurs en piteux état, sèches, branches cassées, terre en dehors du pot. Ça ne vaut pas le prix que j'ai payé !
Dear customer,
Our apologies for the inconvenience. I don't see any communication with our support team. Could you send your complaint to klantenservice@homedeco.nl?
Best,
Heden, 10 juni 2025 , nog geen levering ontvangen , ik kan dus geen waardering
geven over uw bedrijf , anders dan voorlopig negatief.
besteld : vaas
betaald 04.06.2025 11.22 uur
A.B.G. van 't Zandt Bergen (n.h.) telf. 06.53.448340
Beste Andries,
Volgens onze gegevens zou dit geleverd moeten zijn.
Ik heb je zojuist een mail gestuurd om dit op te lossen. Wij horen graag van je.
Team HomeDeco
It's very extremely cheap plastic. When I opened the box, there were plastic chips all over and a few hooks missing.
Dear Eve,
That's very unfortunate to hear. Our apologies for the inconvenience. Can you send us pictures of the complaint you have to klantenservice@homedeco.nl? We'll find a suitable solution as soon as possible.
Best,
Team HomeDeco
Retourneren lukt niet, ik krijg geen verzendinstructies
Hoe kan ik een mens spreken om mij te helpen dit op te lossen?
Beste Edith,
Onze excuses voor de vertraging. Ik heb de leverancier gevraagd om de retourinstructies zo spoedig mogelijk te versturen.