Wolplein.nl

3.084 reviews in totaal   2.396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering wanneer producten op voorraad zijn, evenals over de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. Ook het ruime en diverse assortiment, de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, de doorgaans hoge productkwaliteit en de nette verpakking worden gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er regelmatig klachten over producten die niet op voorraad blijken te zijn ondanks andere vermelding op de website, wat tot frustratie leidt. Er zijn ook opmerkingen over vertragingen als gevolg van voorraadproblemen en suggesties om verpakkingen efficiënter of zorgvuldiger te maken. Sommige klanten missen bepaalde kleuren of producten in het assortiment en ervaren het verdwijnen van de fysieke winkel als een groot gemis. Incidenteel zijn er opmerkingen over gebreken aan producten, zoals losse knoopjes of ontbrekende wikkels, en er zijn enkele punten van kritiek op de communicatie en bereikbaarheid van de klantenservice. Ook wordt er gesuggereerd om bepaalde informatie op de website te verbeteren.

ReviewsWolplein.nl

Betere update levering

Het zou fijner en beter zijn als je ergens goed geinformeerd werd dat levering langer duurt wanneer bollen niet op voorraad zijn. Dit staat in principe bij aankoop, maar niet in je bevestigingsmail en/of order overzicht in je account. Het zou goed zijn als daar staat wanneer een product weer verwacht wordt (en dat je dat niet hoeft op te zoeken door het product weer in de webshop op te zoeken) en dat duidelijk is dat de levering pas verzameld wordt als alles compleet is.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw vier sterren beoordeling! We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl

Heel erg jammer dat de fysieke winkel weg is

Wolplein heeft een uitgebreid assortiment, veel keuze, maar ik vind het een groot gemis dat de fysieke winkel gesloten is. Ging er regelmatig naar toe om m.n. de kleuren te zien ( op een foto wijken kleuren toch vaak af), de garens te voelen en ideeën op te doen. Nu moet je maar afwachten wat je krijgt, gedoe met terugsturen of ruilen, niet handig. Ook voor kleine bestellingen moet je nu verzendkosten betalen, terwijl je ook daarvoor voorheen naar de winkel had kunnen gaan. Daarom kijk ik nu meer naar andere online wol-winkels dan voorheen en koop daar daardoor ook meer. Nogmaals: erg jammer dat de fysieke winkel weg is, daardoor onderscheidde Wolplein zich juist tov andere wol/handwerk- aanbieders !

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Wij nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Doen! Veilig en goed.

De site is echt super simpel, alles kan je vinden per dikte, soort draad, zomer of winter. Mijn ervaring (al jaren) is dat vandaag bestellen, morgen leveren zeker van toepassing is. Als een draad niet op voorraad is staat dat er altijd bij. Geen ervaring hoe dat dan verder gaat, heb ik nog niet gehad. Wel al een paar keer contact gehad omdat ik tekort kwam. In mijn geval nam de mevrouw de tijd om te zoeken en ook nog de juiste kleurnummers te leveren.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Minimum bestelling om te kunnen betalen

Ik kon nergens terugvinden dat je niet alleen je cadeaubon kan inwisselen, maar € 10 meer moet bestellen. Ik had € 65 aan cadeaubonnen maar € 0 betalen of zelfs € 4 kon ik niet bestellen. Pas nadat ik voor € 10 meer bestelde kon ik weer bestellen. De robot suggereerde me om foto’s van de bestelling door te sturen, maar er pasten maar 4 items op een screen. En ik had elk stengetje borduurgaren dus veel screenshots. Misschien ergens in de voorwaarden zetten?

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw beoordeling. Naar aanleiding van ons eerdere contact via de chat willen wij graag toelichten dat wij hebben aangeboden om de bestelling en de cadeaucode voor je in ons systeem te verwerken. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Graag papieren patroon ipv digitaal. Werkt handiger.

De wol of katoen is super. De patroontjes zijn heel leuk en duidelijk beschreven. Wat ik jammer vind is dat ik nooit kan kiezen om sommige onderdelen uit het pakket te halen, vb elke keer vulling (ik heb zo al veel reserve), dat hoeft niet voor mij. Wel zou ik graag het patroon op papier erbij krijgen. Een digitaal patroon vind ik zeer onhandig en met mijn eenvoudige printer slaag ik er nooit in om het te printen. Ik zet het patroon op een usb stick en ga ermee naar een kopie center. Wel echt omslachtig. Het zou dus leuk zijn moest ik de optie krijgen om toch te kiezen voor een papieren patroon als ik een pakket bestel.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling. Wij nemen je feedback graag mee in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen van onze pakketten en bestelopties. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Vriendelijke mail en vriendelijk en behulpzaam asn de telefoon Wat kan beter: ik had 11 bollen besteld maar er waren er 10 van zelfde verfbad dus moest ik langer wachten op mijn bestelling Het is fijn om in de mail aan te geven hoeveel bollen er wel zijn Soms is 1 bolminder ook goed Verder echt heel prima! Bestel graag bij jullue

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vijf sterren beoordeling! Wij nemen je feedback mee. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Goede en snelle service. Klantvriendelijk personeel

Goede en snelle service. Het enige minpuntje vind ik dat als er een product/kleur niet meer op voorraad is dat ze dit eerder desnoods via mail kunnen laten weten dat het er niet is. Want hierdoor moet men vaak langer wachten op de bestelling, of er zelf achteraan bellen waarom het artikel nog niet bezorgd is.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw vijf sterren beoordeling. We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Als je contact met jullie hebt gehad komt de bestelling snel. Is niet alles op voorraad hoor je maar niks, terwijl het garen pas in augustus leverbaar is. Misschien even een berichtje dat je dat product wat niet op voorraad is kan annuleren en de rest kan worden verzonden. Dit was nu al de tweede keer dat ik zat te wachten.

Antwoord van Wolplein.nl

Fijn telefonisch contact. Pakketten over het algemeen compleet. Ik had een tip wat betreft een pakket waar ik 2 kleuren tekort kwam, maar volgens de dame vd klantenservice lag dat niet aan de Pakketten ( de haaksters die de Pakketten haken zijn heel erg ervaren) enhet zou waarschijnlijk aan mijn manier van haken liggen. Ik ben écht niet onervaren en heb al menig haakpakket van Wolplein besteld en gemaakt.. altijd voldoende materiaal. Jammer dat Wolplein het niet oppikt

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Je feedback nemen wij serieus en zullen we intern doorgeven. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Disappointed with packaging care

I've ordered yarn from wolplein multiple times in the past. Due to personal reasons I wasn't able to crochet the last 4 years. I'm finally able to again and was excited to place an order. When I received the package I was a bit disappointed. The delivery was quick, but what I received was a white box of poor cardboard quality when it used to be a nice bright pink box with the wolplein branding. The yarn also used to be neatly and carefully placed inside the box and there would be a small "gift" inside, but this time the box was too big and the yarn was just thrown inside and had tiny pieces of cardboard stuck in the yarn skeins and no gift even for a 125€ order. I was also a bit sad that a lot of the colors that I wanted were out of stock and had to place another order elsewhere for them, but that can happen.

Antwoord van Wolplein.nl

Dear, Thank you for your valuable five star review! We take your feedback into account to improve our service and communication. Yours sincerely, Sylvia - Wolplein.nl

Jammer, jammer, jammer!!

Ik vind het ontzettend jammer dat de "echte winkel" verdwenen is!! Ik vond het heerlijk om rond te struinen, ideeen op te doen en prachtige materialen en toepassingen te zien. Het was ook altijd gezellig; veel mensen die dezelfde interesse hebben. Ik vind het ook moeilijk om wol uit te zoeken via de website. Je kunt het materiaal niet voelen en de kleuren zijn ook niet erg duidelijk. Het personeel nam ook altijd ruim de tijd om te helpen en mee te denken! Kortom het jammer

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw beoordeling en de mooie reactie. We waarderen uw feedback enorm en blijven ons best doen om online ook zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl
Deze bestelling ging niet zoals ik gewend ben. Ik bestel dat gene wat er op voorraad staat, je kan anders ook geen bestelling plaatsen, krijg later dan vestelling verzonden zou worden dat bestelde niet op voorraad is. Kan altijd gebeuren. Alleen de mail waarun staat dat ik moet kijken naar de voorraad voordat ik bestel is echt volledig verkeerd bij mij gevallen. Het were nu duidelijk bij mij neergelegd dat de bestelling niet goed is gegaan. Daarna werd er gezegd dat dit voor de toekomstige bestelling zou gaan. Ik kijk altijd of de artikelen op voorraad zijn. Heel naar gevoel heb ik in ieder geval overgehouden aan deze bestelling. Er werd ook alleen de keuze gegeven wachten tot het bestelde weer bij jullie op voorraad was of iets anders voor het bedrag uitzoeken. De optie annuleren was er niet.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Onze excuses dat uw bestelling niet is verlopen zoals u gewend bent en dat de communicatie rondom de voorraadverwachting bij u een vervelend gevoel heeft achtergelaten. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie en bestelprocedure verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Goede service

Fijne winkel met groot assortiment. Omdat het garen dat ik besteld had wat later leverbaar was (had ik niet gezien) en de bezorging in mijn vakantie zou vallen, heb ik gebeld. Fijn dat ze mijn pakket hebben vastgehouden tot ik thuis was:)

Antwoord van Wolplein.nl

My go to for craft supplies

All my orders have been received promptly and well packaged. If there has been an issue it has been resolved right away and with complete satisfaction. They have a great variety of leading brands at great prices. I highly recommend Wolplein.

Antwoord van Wolplein.nl

Eén artikel niet op voorraad, gehele bestelling vertraagd.

Veelal prettige samenwerking met Wolplein. Als echter artikel niet op voorraad is en dit valt niet op als je de bestelling plaats, wordt de gehele levering uitgesteld. Er worden geen deelleveringen uitgevoerd. Het is misschien een punt van verbetering om deze informatie te tonen in de bevestiging van de bestelling.

Antwoord van Wolplein.nl

Ik miste 1 bol garen . Heb vandaag mijn geld terug gestort gekregen. Dat vind ik zeer netjes en het wordt zeker gewaardeerd. Verder ga zo door met jullie goede service. Heb een aantal leuke surprises gekregen bij verschillende bestellingen

Antwoord van Wolplein.nl

Snelheid van levering. Meerdere momenten waren en zijn onderdelen van een patroon (van jullie zelf) niet leverbaar. Dat valt me erg tegen. Door het sluiten van jullie inspiratiecentrum is het ook lastig een alternatieve kleur te kiezen. Daarnaast vond ik de verzendkosten behoorlijk hoog. Jammer.

Antwoord van Wolplein.nl

goede klantenservice en vriendelijke mensen. Wat ik wel jammer vind, is dat ik vaak in opdracht haak. Ik spreek dan iets af qua materiaal en check dit dan bij jullie op de website of dit nog beschikbaar is. Maar soms blijkt dan achteraf er toch een bol minder op voorraad te zijn dan ik nodig heb voor de opdracht en kan ik dit dan niet naar wens afmaken. voor de rest ben ik erg blij met jullie

Antwoord van Wolplein.nl

in principe in orde, maar ... verbeterpunten

Mijn bestelling was in principe goed in orde. Om te verbeteren de volgende tip: Geef niet dezelfde dag nog aan dat de bestelling klaar staat voor verzending, om vervolgens dagen niets te laten horen. Tot ik zelf een mail stuurde om te vragen wat er aan de hand is. 2 dingen: a. een wachttijd van 5 dagen melden voor het beantwoorden van mijn mail??? Dat kan je echt niet maken hoor. b. in die mail aangeven dat een vervolgmail van mijn kant mijn vraag weer onderaan de lijst plaatst??? Nou moe! Op de webshop uiteindelijk het telefoonnummer gevonden (tip: voortaan in de mail vermelden is klantvriendelijker). Ik heb gebeld en wat blijkt? Mijn bestelling staat al dagenlang klaar in het magazijn te wachten, omdat EEN knoopje niet op voorraad is! En ik ondertussen maar wachten op het garen dat nodig is om een project mee af te kunnen maken ... is niet leuk! Kortom: stuur gewoon meteen op en geef aan dat het ontbrekende artikel wordt nagezonden of terugbetaald. PS: het knoopje heb ik nu sowieso niet meer nodig.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat de communicatie hierover niet duidelijk was. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat onze klantenservice inmiddels contact met u heeft gehad om dit te bespreken en hopen dat de situatie naar tevredenheid is opgelost. Dank voor uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Gewoon prima

Alles was wel goed alleen net 1 bolletje waar ik wat pech mee had die meerdere fabriek knoopjes er in had. De rest van de bollen is niks mis mee tot nu toe. Heerlijk zacht garen en mooie kleuren die accuraat zijn met wat je op de foto ziet. 10/10 would buy again.

Antwoord van Wolplein.nl

Beste, Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling! Vervelend dat u je bij één bol te maken had met meerdere fabrieksknoopjes, maar goed om te lezen dat de overige bollen tot nu toe helemaal in orde zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Wolplein.nl