tuinmeubelhoesshop.nl- Logo - Reviews

tuinmeubelhoesshop.nl

2.879 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.666 reviews in totaal

tuinmeubelhoesshop.nl- Logo - Reviews

tuinmeubelhoesshop.nl

De reviews voor tuinmeubelhoesshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de stevigheid, duurzaamheid en het materiaal van de hoezen. De meeste klanten prijzen de snelle, correcte en nette levering van hun bestellingen. Klanten ervaren de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en deskundig, met snelle en duidelijke communicatie. Ook de meegeleverde opblaasbare kussens, opbergtassen en andere handige accessoires worden gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed en eerlijk ervaren. Tot slot vinden klanten de hoezen doorgaans eenvoudig te gebruiken en te bevestigen. Sommige klanten ervaren problemen met de maatvoering van de hoezen. Er zijn daarnaast opmerkingen over de instructies of het bevestigingsmateriaal en enkele klanten hebben wensen voor verbeteringen bij de accessoires. Ook wordt genoemd dat het niet de goedkoopste optie is.

Reviews voor tuinmeubelhoesshop.nl

Tuinset hoes

Fijne tafelhoes. Groot en goede stof!
Snel geleverd en goede kwaliteit
AD
Anne d.
Mooie overzichtelijk website, goede degelijke produkten, snelle nette levering.
PD
Paola D.

Tuinmeubelhoes

Hoes ziet er goed uit, werd geleverd met een opblaaskussen zodat er bij regen geen ‘kuil’ onstaat. Blij met dit product.
Super snel geleverd, hoezen pasten perfect. We zijn klaar voor de winter!
Goede hoes en snelle levering. De vorige is een aantal jaren meegegaan( altijd buiten)

Bereikbaar, snel en een prima produkt

Een prima passende hoes voor onze Prostor P6 parasol voor een nette prijs. En dat bij Raffles. Een (h)eerlijke winkel die dus ook hoezenspecialist is
Prima Stoelhoes met 2 begonnen en nu zijn het er 6 geworden samen met 2 parasol hoezen komen we de winter door.
Super blij mee allebei de buren hebben hem ook besteld
Mooie stevige hoes voor mijn tuinbank en snel geleverd
Snelle levering en goede kwaliteit
Mooie degelijke hoes,
snelle levering in goede verpakking
Mooie hoes tuintafel tegen een scherme prijs. En de volgente dag bezorgd.
Prachtige parasol hoes, degelijk gemaakt en Stevige rits.
Heb verpakking nog niet geopend