newgardenshopping.nl

137 reviews in totaal   137 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en tijdige levering, de kwaliteit van de producten en de duidelijke communicatie. Ook wordt de klantenservice regelmatig geprezen en wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak als goed ervaren. Daarnaast waarderen klanten het eenvoudige gebruik en opladen van de producten en zijn ze doorgaans tevreden over de nette en veilige verpakking. Toch zijn er ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid in het bezorgproces, afwijkende kleuren, beschadigingen of een goedkope afwerking van producten. De communicatie kan beter, vooral wat betreft bereikbaarheid en informatie tijdens het bestelproces. De klachtenafhandeling en reactietijd van de klantenservice laten soms te wensen over. Daarnaast zijn er opmerkingen over de prijs in verhouding tot de kwaliteit, problemen met handleidingen en praktische bruikbaarheid, en klachten over onvoldoende bescherming en beschadigde producten tijdens verzending.

Reviewsnewgardenshopping.nl

MAGNOLIA 60 - solar-energie + oplaadbare batterij

Graag geef ik constructieve feedback over de Magnolia verlichte pot, aangezien de huidige handleiding en productinformatie zwaar tekortschieten. De handleiding is momenteel veel te summier en houdt geen rekening met het praktisch gebruik van de pot: - Onlogische USB-plaatsing: De USB-aansluiting om de batterij te laden bevindt zich aan de onderzijde van de bodem. Dit is extreem onhandig wanneer de pot rechtstreeks is aangeplant. Je kunt de zware pot immers niet zomaar optillen of kantelen om hem op te laden zonder de plant te beschadigen. - Geen drainage-instructie: Bij buitengebruik is het absoluut noodzakelijk dat overtollig water weg kan om wortelrot te voorkomen. Omdat je in deze pot vanwege de elektronica absoluut geen drainagegaten mag boren, is het gebruik van een binnenpot of een speciaal schoteltje de enige oplossing. De handleiding zwijgt hier volledig over. - Onmogelijke maatvoering binnenpot: Om de pot functioneel te gebruiken (en te kunnen tillen voor het opladen), moet de consument dus zelf op zoek naar een binnenpot. Door de unieke, sterk conische maatvoering van de Magnolia (bovendiameter ca. 47 cm, onderdiameter ca. 20 cm en een hoogte van slechts 28,5 cm) is een passende binnenpot echter nergens in reguliere tuincentra te vinden. Als klant loop je hierdoor volledig vast. Tot overmaat van ramp laat het support team je vervolgens volledig hangen. In plaats van met een concrete oplossing of een passend productadvies te komen, wordt er een onbruikbaar alternatief voorgesteld (de Azalea-pot) en krijg je te horen dat je het zelf maar moet uitzoeken in een tuincentrum. Advies voor verbetering:Zorg voor een duidelijke handleiding waarin het gebruik van een binnenpot expliciet wordt geadviseerd én bied deze specifieke, conische binnenpot direct zelf als accessoire aan op uw website. Een designproduct is pas écht af als er ook over het gebruiksgemak en de nazorg is nagedacht.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo John, Bedankt voor uw uitgebreide en constructieve feedback over de Magnolia 60. Het spijt ons dat de handleiding en productinformatie voor u niet duidelijk genoeg waren en dat het gebruik met een binnenpot vragen heeft opgeroepen. Uw case is behandeld via ticket #00044593, waar ons team u meer informatie heeft gegeven over het gebruik van de pot, de oplaadaansluiting en de retourmogelijkheid. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern doorgeven om onze productinformatie en gebruiksinstructies verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Echt een leuke lamp.

Ik ben super blij met mijn nieuwe lamp. Leuk design en niet te duur. Makkelijk op te laden en makkelijk weer terug te klikken. Snelle en nette verzending. Het interne bulbje kan ik voor meerdere dingen gebruiken. Ook mee te nemen op kamp. Ik denk dat ik er meerdere ga bestellen.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Natasja, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe lamp. Hartelijk dank voor uw mooie review en veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Snelle levering. Compleet , goed verpakt! Producten zijn in het echt nog mooier dan op de website! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie! Ik ga hier zeker nog vaker aankopen doen!

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Marie Louise, Bedankt voor uw review. We zijn blij dat de levering snel was en dat alles compleet en goed verpakt is aangekomen. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Mooi product en snelle levering. Online kopen zonder het gezien hebben vond ik spannend maar boven verwachting mooi. Kreeg ook nog gratis lampjes erbij heel leuk in de tuin alleen de afstandsbediening werkt niet.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Ingrid, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Prachtige producten

Producten worden nog redelijk snel geleverd, ca. 5 werkdagen. Maar de producten zijn vooral heel mooi en degelijk. Ik had de bloempot Camelia in creme in diverse maten.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Laura, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de producten snel zijn geleverd en dat u tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling. We zijn blij dat de Camelia bloempot in crème zo goed bevalt. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Zeer slecht verpakt voor vervoer

Voor 3 producten die best prijzig zijn (sowieso wel of niet prijzig) is het slecht verpakt. Zat gewoon plastic omheen gesealed. Denk mede hierdoor en door transport enige beschadigingen op gelopen. Wel besloten om te houden omdat retourneren me meer moeite kost gezien taal etc. Zeer jammer verder zijn het mooie bloembakken maar bestel er niet meer

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Angelique, Het spijt ons dat de producten niet goed genoeg verpakt waren voor het vervoer. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Als een van de producten beschadigd is aangekomen, kunt u contact opnemen via soporte@newgarden.es met uw bestelnummer en enkele foto’s, zodat ons team dit kan bekijken en u kan helpen. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Prachtige plantenpotten en conform aangegeven termijn geleverd vanuit Spanje naar Nederland. Zeer tevreden en blij met de plantenpotten.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Renate, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u tevreden bent met de plantenpotten en dat ze overeenkomen met de beschrijving. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Mooie producten!

Mooie producten en ondanks dat het uit Spanje komt toch snelle levering. Ik heb diverse Camelia ronde bloempotten besteld en zijn echt heel mooi.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Laura, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat de levering goed is verlopen, ondanks de verzending vanuit Spanje. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
de uitgekozen lamp voldoet helemaal aan de verwachtingen, goede verpakking het bezorgtijdstip werd aangekondigd, maar was niet te wijzigen

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Iemke, Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat de gekozen lamp volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
De bestelling kwam snel en goed. Maar de kleur is heel anders dan op de website. Ik zocht contact met de klantenservice, maar vooralsnog geen reactie gekregen.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat uw bestelling snel en goed is aangekomen, maar het spijt ons dat de kleur anders overkomt dan op de website en dat u nog geen reactie van onze klantenservice heeft ontvangen. Kleuren kunnen soms licht afwijken door scherminstellingen, lichtinval of fotografie, maar we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Ons team bekijkt uw bericht en zal u zo snel mogelijk antwoorden. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Zuignapjes zijn niet sterk genoeg

Het product voldoet niet aan hetgeen werd verteld. De lamp blijft niet kleven aan de wand van het zwembad. Toch heb ik er nog 2 besteld omdat drijvend ook kan. Maar met minder effect dan werd verondersteld.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Willem, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de zuignappen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat de lamp niet goed aan de wand van het zwembad blijft zitten. We waarderen uw opmerking en nemen deze mee om onze productinformatie en gebruikservaring verder te verbeteren. Fijn om te horen dat u het product toch ook drijvend kunt gebruiken, al begrijpen we dat dit niet helemaal het effect geeft dat u had verwacht. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
A S
Anske S.
Snelle verzending en prachtige bloembak. Dit is absoluut Niet de laatste aankoop. Een aanrader

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Ans, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending en de prachtige bloembak. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Mooie en praktische verlichting

Ik heb een decoratieve lamp van Newgarden gekocht en ik ben erg tevreden. Het ontwerp is modern en stijlvol, waardoor het een gezellige sfeer geeft op mijn terras. Het licht is zacht en aangenaam in de avond. De batterij gaat lang mee, zelfs na meerdere keren gebruik. De levering was snel en de verpakking was netjes. Het zou fijn zijn als de handleiding iets duidelijker was over de verschillende lichtstanden. Verder raad ik het zeker aan.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hartelijk dank voor je commentaar!
Snelle levering en alles doet het en is in goede staat afgeleverd!!

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Dennis, Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat de levering snel was en dat alles naar wens werkt. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Foto van de pot vond ik niet overeenkomen met de werkelijkheid. Heb de pot dan ook naar buiten ‘verbannen’ in plaats van hem voor binnen te gebruiken wat eigenlijk de bedoeling was.

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Miranda, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de foto van de pot niet helemaal overeenkwam met uw verwachtingen. We nemen uw opmerking mee om de productpresentatie op onze website te blijven verbeteren. Als u denkt dat er sprake is van een fout of afwijking, kunt u contact met ons opnemen via soporte@newgarden.es met uw bestelnummer en enkele foto’s. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
mooie buitenpotten, goedkoop. potten zijn zoals op de foto!

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo, Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met de buitenpotten en dat ze aan uw verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Mooie bloembakken en razendsnelle levering. Subliem

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Fred, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bloembakken en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team
Op tijd geleverd en produkt levert zoals beloofd

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Peggy, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd en dat het product aan de verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

Antwoord van newgardenshopping.nl

Hallo Rob, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We waarderen uw vertrouwen in Newgarden. Met vriendelijke groet, Het Newgarden-team

In alle opzichten zwaar onvoldoende en klantonvriendelijk

Op de website Magnolia 60 pot met verlichting besteld. Informatie is allemaal erg onoverzichtelijk en onduidelijk. Artikel werd wel heel snel bezorgd. Bij ontvangst bleek de binnenmaat van de pot enorm veel kleiner dan de buitenmaten waardoor onze plant onmogelijk paste. Na lang zoeken gezien dat dit wel op de site staat vermeld, maar ergens verstopt in een pdf bestandje. Verder bleek dat de aansluiting van de oplaadkabel onderaan de pot zit, wat natuurlijk bijzonder onpraktisch is voor een grote zware pot. Ook bleek de pot geen drainage mogelijkheden te hebben, terwijl deze wordt verkocht als terraspot voor buiten. Daarnaast viel ook de goedkope afwerking tegen. Het contact met de klantenservice is ook bijzonder teleurstellend verlopen. Zowel chat als Whatsapp gaat via AI tools die totaal niet behulpzaam zijn. Waardeloos. Uiteindelijk contact via email gehad. Het product mag worden geretourneerd, maar dat kost maar liefst €45!!! Ik voel mij gescammed door NewGarden en zou niemand aanraden hier iets te bestellen. 1 ster is nog teveel

Antwoord van newgardenshopping.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat de Magnolia 60 niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u onze service als onprettig heeft ervaren. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Graag geven we u meer duidelijkheid over de door u genoemde punten: - Afmetingen en ontwerp: Onze verlichte plantenpotten hebben een dubbele wand om de elektronische onderdelen te beschermen, waardoor de binnenafmetingen afwijken van de buitenafmetingen. We doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk aan te geven op de productpagina en het spijt ons dat dit in uw geval niet duidelijk is geweest. - Afwatering en gebruik buitenshuis: De plantenbak is inderdaad ontworpen voor gebruik buitenshuis. Vanwege de elektrische onderdelen is er geen standaardafwateringsgat in de bodem. - Retourkosten: Omdat het hier om een groot en volumineus artikel gaat, zijn de transportkosten voor een beveiligde retourzending helaas hoog. Deze €45 zijn de directe kosten van de koeriersdienst voor dit type pakket. We nemen uw opmerkingen over onze AI-tools en de overzichtelijkheid van de website zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Newgarden Team