Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Goede levering en vriendelijke Chauffeur. Telefonisch bereikbaar mag wel iets beter.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review en je fijne feedback! Goed om te horen dat de levering soepel verliep en dat de chauffeur vriendelijk was. We begrijpen je opmerking over de telefonische bereikbaarheid — daar zijn we inderdaad mee bezig om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Snelle bestelling.
Alles prima geregeld (inclusief meedenken !)
Always a great experience

Positief

Houen zo!
Snel leveren en prima materiaal
Levering liet wat op zich wachten maar verder helemaal oke.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Fijn dat je verder tevreden bent met de bestelling. Je hebt gelijk dat de levering sneller had gekund. We blijven hier continu aan werken, zodat we levertijden zo strak mogelijk kunnen houden. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
IJzersterk!!
Mooi goed stukje rvs. Was er blij mee.
Alles prima geregeld en heel snel bezorgd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Fijn dat alles soepel is verlopen en de bestelling snel binnen was. We blijven ons best doen om het zo makkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Goede kwaliteit en snel geholpen bij een probleempje met de online bestelling zodat alles vlot is verlopen.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve reactie en fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met een probleempje op onze webshop! Team Metaalshopper