Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Netjes verpakt en geleverd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes verpakt en geleverd is. We besteden veel aandacht aan een veilige verzending, dus goed om te weten dat dit is opgevallen. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Alles
Zoals beloofd geleverd!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd. We vinden het belangrijk om duidelijk en betrouwbaar te zijn in onze levertijden. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Alles goed
Snelle levering, goed product
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering vlot is gegaan en het product naar wens is. Als je nog vragen hebt over montage of maatwerk, dan denken we graag met je mee. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper

Order was fout uit gevoerd en snel hersteld

Order was fout uit gevoerd, verkeerde lengtes en scheef afgezaagd. Dit is hersteld in ik had binnen een dag de nieuwe order binnen
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Jammer dat er bij je eerste bestelling iets misging, maar fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen en je de juiste order al binnen een dag hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
RD
Rob d.

Tijdig en volgens afspraak geleverd

Tijdig en volgens afspraak voor een goede prijs geleverd.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd en je tevreden bent over de prijs. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper

Prachtige garderobestang ontvangen

Prachtige garderobestang,
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Wat leuk dat je zo blij bent met de garderobestang. We maken alles in onze eigen werkplaats, dus mooi om terug te horen dat het resultaat goed bevalt. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Besteld op 17 december. Verzenden voorzien op 22 december. Op 29 december nog steeds niets ontvangen.
prima geregeld

zeker een aanrader

100% zoals besteld,goed verpakt en op tijd geleverd.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen en de bestelling op tijd binnen was. Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Keurig verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de verpakking naar wens was. We besteden daar veel aandacht aan, zodat je bestelling netjes en veilig aankomt. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Goede kwaliteit en snelle levering.