De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen.
De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.
Reviews voor metaalshopper.nl
De kosten voor verzending zijn schandalig duur, van geprofiteerd, volgende bestelling zal niet bij jullie zijn
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je de verzendkosten als negatief hebt ervaren.
Voor zendingen naar België met grotere of zwaardere producten zijn we afhankelijk van pallettransport. Deze kosten rekenen we één op één door zoals we ze van de vervoerder ontvangen, we verdienen hier niets aan. We proberen de transportkosten altijd zo transparant en eerlijk mogelijk te houden, maar begrijpen dat dit soms hoger uitvalt dan gewenst.
Mocht je ooit een gouden tip hebben voor een betrouwbare én goedkopere vervoerder, dan houden we ons aanbevolen 😉 Tot die tijd blijven we zoeken naar de beste oplossing.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Als je later nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen. Als je in de toekomst nog iets zoekt of vragen hebt, dan staan we graag klaar om mee te denken.
Alles naar wens.
De producten waren op maat gemaakt en zorgvuldig verpakt en verzonden. Alles was naar wens.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens was en bedankt voor je feedback!
Team Metaalshopper
Prima, staaf lag klaar bij ophalen.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen bij het ophalen. We hopen dat je tevreden bent met de producten!
mooie plaatjes snelgeleverd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de platen mooi zijn en snel geleverd werden. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Team Metaalshopper
prima prijs en snel geleverd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je tevreden bent. Als je in de toekomst nog iets zoekt of vragen hebt, dan staan we graag voor je klaar.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. We helpen je graag opnieuw als je later nog een aanvulling of nieuw project hebt.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. Als je in de toekomst nog iets zoekt of maatwerk nodig hebt, dan staan we weer voor je klaar.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te zien dat je tevreden bent. Mocht je later nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten.
Team Metaalshopper
Snelle levering en goed verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Leuk om te lezen dat alles snel en netjes geleverd is. We doen ons best om elke bestelling goed te verpakken.
Team Metaalshopper
Goed materiaal enige verbeter punt een wat snellere levering .
Antwoord van Metaalshopper.nl
Leuk om te zien hoe je onze materialen gebruikt hebt en bedankt voor je feedback met betrekking tot de levertijd!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten. We denken graag met je mee.