Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Snel en goede service en levering
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super dat je tevreden bent met de snelle levering en service, dank voor je review! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor de 5 sterren! Altijd fijn om te weten dat klanten tevreden zijn met onze service en producten. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
alles naar wens
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat leuk om te zien, bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te zien dat je tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
JD
Jan D.
Snelle levering, goed verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles goed verpakt was en de levering snel verliep. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Prachtig produkt op de goede maat
Antwoord van Metaalshopper.nl
We waarderen uw positieve beoordeling enorm, dank u wel! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We blijven ons best doen om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je over het algemeen tevreden bent. We blijven continu werken aan verbetering, zodat we elke bestelling helemaal naar wens kunnen laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
MW
M W.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je over het algemeen tevreden bent. We blijven ons best doen om elke bestelling helemaal naar wens te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat leuk om te zien! Bedankt voor je review en het vertrouwen in Metaalshopper. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Goed verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Leuk om te lezen dat de verpakking goed beviel. We doen ons best om alles veilig te versturen! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Baal nog ontzettend dat ik na 10 dagen het product niet heb wat ik bij heb besteld!! Ben zwaar teleurgesteld!!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat vervelend om te lezen dat je je bestelling na 10 dagen nog niet hebt ontvangen. Dat begrijpen we heel goed, dit is ontzettend frustrerend en niet de ervaring die we je willen bieden. Je bestelling is op 5 januari met GLS verzonden, terwijl de verwachte verzenddatum 8 januari was. Helaas zien we inmiddels dat het pakket bij de vervoerder is kwijtgeraakt. Dat is natuurlijk erg balen en daar balen wij net zo goed van. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@metaalshopper.nl ? Dan kunnen we direct een onderzoek starten bij GLS en samen kijken naar een passende oplossing. Onze excuses voor deze situatie en de teleurstelling die dit veroorzaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
HF
Henk F.
Mooi product geleverd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met het geleverde product. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Moeten nabellen voor levering/late levering
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je over het algemeen tevreden bent. Heb je nog tips of verbeterpunten? Dan horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor de mooie beoordeling. Leuk dat alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper