Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Sneller leveren
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de levering langer duurde dan je had verwacht. We begrijpen dat dit niet ideaal is. We blijven werken aan het verbeteren van onze levertijden, zodat we bestellingen sneller kunnen versturen. Mocht je iets willen nabespreken, dan denken we graag met je mee. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je review. We zijn blij dat alles goed is verlopen en staan altijd open voor verbeterpunten. Met vriendelijk groet, Team Metaalshopper
JV
Jan V.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat leuk om te zien dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Goed product kon snel opgehaald.
Super bedankt voor je positieve feedback! Team Metaalshopper
Stipte en correcte levering
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat leuk dat je ons 5 sterren hebt gegeven, dank je wel! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Duurde heel lang om twee pijpjes op de mat te krijgen.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je wat langer hebt moeten wachten. Soms duurt de productie inderdaad iets langer dan gepland, maar we doen ons best om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Mooi assortiment, snel geleverd. Prijzen is goed.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super om te horen dat je tevreden bent, dank voor je review! Team Metaalshopper
Snel en perfect
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super dat u tevreden bent, dank voor uw review! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat leuk dat je ons 5 sterren hebt gegeven, bedankt daarvoor! We hopen dat je lang plezier hebt van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Makkelijk online bestellen, snelle levering
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de werking van onze webshop en snelle levering, dank! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
alles op tijd en niet te duur
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank voor de mooie beoordeling, we waarderen het enorm! Team Metaalshopper