Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Antwoord van Metaalshopper.nl
Super dat u tevreden bent, dank voor uw review! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te zien dat u tevreden bent! Team Metaalshopper
Kortere levertijd indien verzending ophalen is.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review en je feedback. Omdat al onze producten op maat worden gemaakt, is de levertijd voor afhalen inderdaad gelijk aan die van verzending. Het productieproces blijft hetzelfde, alleen de levering zelf verschilt. Hopelijk ben je verder tevreden met het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Geweldig om te zien dat u ons zo positief beoordeelt, bedankt! Team Metaalshopper
RH
Ronald H.
Hartelijk dank voor de sterren, graag tot een volgende keer! Team Metaalshopper
Scherpe randjes met zaagspanen niet afgewerkt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je feedback. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. We nemen dit mee richting onze productie zodat het in de toekomst netjes wordt afgewerkt. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Keurig en handzaam verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn dat je pakket voldoet aan je verwachtingen, bedankt voor de mooie review! Team Metaalshopper
Hartelijk dank voor de sterren, graag tot een volgende keer! Team Metaalshopper
Snel, simpel en correct. Fijne firma.
Antwoord van Metaalshopper.nl
We waarderen je positieve feedback enorm, graag tot een volgende keer! Team Metaalshopper
goed en snel geleverd, mijn product was goed verpakt.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Goed om te horen dat je bestelling snel en netjes verpakt is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Keurig Verzonden en verpakt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn om te horen dat de verzending keurig is verlopen, dank voor je review! Team Metaalshopper