Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Antwoord van Metaalshopper.nl
Hartelijk dank voor de sterren, graag tot een volgende keer! Team Metaalshopper

Snel klaar en een nette prijs.

Snel en een nette prijs
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette prijs. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Snel en accuraat, fijn
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en accurate service. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Buis volledig geplooid en builen in. Waarschijnlijk heeft de courier die gebruikt om paletten of zo te verschuiven. Kan geen foto bij steken. Buis ligt al op container.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan bij de levering van de buis! Zou je misschien de foto kunnen mailen naar info@metaalshopper.nl, dan kunnen wij kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen en de foto delen met onze vervoerder ter feedback. Alvast bedankt, Team Metaalshopper
Product ok. 7 dagen tussen bestellen en ontvangen. Minder ok
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Wat jammer om te horen dat je levertijd wat langer was, we gaan ernaar streven om deze korter te maken! Team Metaalshopper
Snelle afhandeling en verstuurd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review en de 4 sterren. Goed om te horen dat je bestelling snel is afgehandeld en verzonden. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Vluggere levering
Hartelijk dank voor de feedback! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Geweldig om te zien dat u ons zo positief beoordeelt, bedankt! Team Metaalshopper
Top en snel
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Ruime keus, ook in gewenste maten en snelle levering die professioneel verpakt is.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Ik wordt steeds om een beoordeling gevraagd maar zolang ik nog niks heb ontvangen gaat dat lastig natuurlijk.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Hallo, Bedankt voor je bericht en vervelend dat je al een uitnodiging voor een review hebt ontvangen terwijl je bestelling nog niet binnen is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit verwarrend is. Je bestelling staat gepland om op 8 oktober te worden verzonden. Zodra je product geleverd is, hopen we dat je alsnog je ervaring met ons wilt delen. We nemen dit punt intern mee zodat dit in de toekomst beter verloopt. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank voor de mooie beoordeling, we waarderen het enorm! Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling, fijn om te zien dat je tevreden bent! Team Metaalshopper
Makkelijk te bestellen goede webshop
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je de bestelling eenvoudig hebt kunnen plaatsen en tevreden bent met onze webshop. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Het was niet de maat zoals aangegeven en niet mooi afgewerkt. Het doosje zat vol metaalsplinters
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat vervelend om te horen dat het product niet aan de verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die we willen leveren. Zou je contact met ons willen opnemen via info@metaalshopper.nl? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
De afwerking en accuratesse heel goed !!!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de afwerking en nauwkeurigheid. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Super
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Parfait, merci
Antwoord van Metaalshopper.nl
Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles. Ravi d’apprendre que tout s’est bien passé ! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze snelle levering. We staan graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper