De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen.
De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.
Reviews voor metaalshopper.nl
snel geleverd en perfect gezaagd
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je fijne review!
Mooi dat alles snel geleverd is en het zaagwerk helemaal naar wens was. We helpen je graag een volgende keer weer.
Duidelijke website
De website was heel duidelijk en de levering was ook vlot.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super om te horen en bedankt voor je mooie recensie!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling en de 4 sterren. We waarderen je feedback en zijn benieuwd wat we kunnen verbeteren om je volgende ervaring helemaal 5 sterren te maken.
accuraat en snelle service
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze accurate en snelle service. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review en de 4 sterren. Goed om te horen dat je tevreden bent, al zijn we natuurlijk benieuwd wat we nog beter hadden kunnen doen.
Privéprofiel
Prima in orde
snelle verzending. Alles keurig op maat. Prima in orde
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn dat alles naar wens was, bedankt!
Team Metaalshopper
Snelle levering, en goede kwaliteit.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit bevalt.
Team Metaalshopper
Veel te laat met levering en telefonisch geen contact mee te krijgen. een afrader. Verschuild zich achter voorwaarden etc etc. Annuleren maar 1 uur na bestellingn mogelijk. Door de late levering het materiaal ergens anders gehaald en kan het geleverde naar oudijzer.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Jammer om te lezen dat je ontevreden bent, maar we hebben je bestelling op tijd verzonden. Je hebt op 4 oktober besteld met een verwachte verzenddatum van 8 oktober, en op die datum is het pakket ook meegegeven met GLS.
We begrijpen dat je de producten graag eerder had ontvangen, maar omdat alles op maat wordt gemaakt, kunnen we daar geen versnelde levering voor bieden. De bestelling is dus volgens planning geleverd.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review en de 4 sterren. Goed om te horen dat je tevreden bent, maar we zijn natuurlijk benieuwd wat we nog beter hadden kunnen doen.
Snelle service en verzending
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle verzending.
We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Snelle vakkundige levering
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat je tevreden bent over de snelheid én vakkundigheid van onze levering. We helpen je graag een volgende keer weer.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je 5 sterren. Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen!
Team Metaalshopper
Snelle levering en prima verpakt.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd. Veel plezier met je aankoop!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling.
Goed mee te overleggen
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je goed door ons bent geholpen,
We hopen je snel weer te mogen helpen!
Team Metaalshopper
11dagen na de bestelling, nog geen levering en geen info.
Ook geen telefonisch contact mogelijk met klantendienst, enkel via mail .
Had ik dit geweten, ik had dit elders besteld .
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is dat je nog geen levering hebt ontvangen en dat je hierover niet goed bent geïnformeerd. Dat had beter gemoeten.
De producten die je hebt besteld waren tijdelijk niet op voorraad en zijn bij onze leverancier besteld. Helaas liep ook daar de levering vertraging op, waardoor wij je bestelling later kunnen uitleveren dan gepland. We hadden je hierover tussentijds beter op de hoogte moeten houden. Onze excuses voor het ongemak.
De producten worden deze week nog bij ons binnen verwacht, waarna we ze direct naar je versturen. We doen ons best om dit in de toekomst beter te communiceren.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. Mooi om te zien dat alles naar wens is verlopen!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.
klantvriendelijkheid
zeer behulpzaam bij balie
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze klantvriendelijkheid aan de balie zo hebt ervaren.
prima
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Goed om te zien dat je tevreden bent.