Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.338 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dankjewel voor je review! Als je nog feedback hebt om onze service verder te verbeteren, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Goede kwaliteit materiaal, snelle levering en goed verpakt.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Heel fijn dat alles naar wens was. Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! Goed om te zien dat je tevreden bent. We staan altijd voor je klaar als we ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor de 5 sterren! We stellen het erg op prijs. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper

Insteekdop tafelpoot 10/10cm

Snelle levering, kwalitatief product
Goed om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Mooie materialen die snel en correct geleverd worden
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Produkt voldoet aan de verwachtingen en werd goed verpakt verzonden.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Goed om te horen en bedankt voor de mooie beoordeling! Mochten we nog iets kunnen verbeteren, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Mooi om te zien dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je 5 sterren! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Was precies wat ik nodig had
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat fijn om te horen dat je bestelling bevalt! Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor je beoordeling! Goed om te zien dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent. Mocht je toch nog tips of verbeterpunten met ons willen delen, dan horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Snel netjes en op maat. Top!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Snelle oplossing van mijn probleem
Antwoord van Metaalshopper.nl
Fijn om te horen, bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Het pakje zou geleverd zijn maaar dit is niet!!!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat jammer om te horen dat je het idee had dat het pakket al geleverd zou zijn. We snappen dat dat verwarrend is. Volgens onze gegevens staat je bestelling gepland om op 15 oktober te worden verzonden, dus je ontvangt je producten binnenkort. anders mag je altijd contact opnemen met info@metaalshopper.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Super, bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het jammer dat je ons 3 sterren hebt gegeven en horen graag wat we kunnen doen om je ervaring te verbeteren. Je mag ons altijd even mailen of bellen, dan kijken we samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet Team Metaalshopper
Uitstekend product. Snelle en zorgvuldige levering.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Wat fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor je mooie beoordeling, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper