Metaalshopper.nl- Logo - Beoordelingen

Metaalshopper.nl
Beoordelingen:

256 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden256 beoordelingen in totaal  

4,18
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
1. Het zou fijn zijn als de toleranties op de tekening op de website ook vermeld zijn. Voor mijn RVS buis van 20mm doorsnee was alleen gespecificeerd 20mm zonder tolerantie. De tolerantie had ik nodig om te bepalen of dit in een standaard gat van een wiel past. Dit standaard gat van het wiel was ook gespecificeerd als 20mm, ook zonder tolerantie. Het paste, maar dat was dus geluk. Volgens deze specificaties had het niet kunnen passen. Iets kan niet op 2 plaatsen tegelijk zijn. Uw concurrenten doen het zeker niet beter, maar als u zich wil profileren dan zou dit een interessant verbeterpunt zijn. Tweede punt: volgens mij heb ik de bestelling gedaan via RVS-online, kan ook RVS-products zijn. Is niet duidelijk. Staat niet op de factuur, zelfs een website van Metaal Shopper staat niet op de factuur (alleen info@metaalshopper staat erop maar dat is alleen het mail adres). Als je wilt concurreren op kwaliteit moet duidelijker zijn wie u bent en waar ik de volgende bestelling moet plaatsen om dezelfde kwaliteit opnieuw te verkrijgen.

Meest relevante negatieve beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder dan 1* kun je helaas niet geven. Komen beloften m.b.t. annuleren en/of wijzigen niet na. Voor 1e werkdag na bestelling mail gestuurd, en op 1e werkdag na middag een mail dat bestelling reeds wordt gemaakt. Bestelling (2 ijzer stripjes) wordt pas 7 werkdagen later verstuurd! Dat is 6 werkdagen na op factuur vermelde uiterste verzenddatum Zoek liever een winkel die eerlijk met klanten om gaat
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Metaalshopper.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw sterren!
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw 5 sterren!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Metaalshopper is de firma List en Bedrog. Van de beloofde levertijd van max. 3 dagen klopt niets. Werkelijke levertijd was meer dan 10 werkdagen. Bij navraag waar mijn bestelling werd ik opgescheept met de smoes dat door drukte er 1 dag vertraging was opgetreden en dat mijn bestelling een dag eerder zou zijn verzonden. Een nieuwe Track & Trace code (moest daar extra om vragen, terwijlk dit standaard zou moeten zijn volgens het bedrijf) aangevraagd en de transporteur had mijn bestelling nog niet ontvangen. Dus zeggen dat het verstuurd is maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Maar goed toch maar weer een dag gewacht op mijn bestelling maar weer niets ontvangen. Pas na herhaalde telefoongesprekken werd eindelijk mijn bestelling geleverd. Metaal Shopper zegt dat de geleverde producten ontvet en afgebraamd zijn. Ik weet niet wat zij onder afbramen verstaan maar mijn profielen waren duidelijk niet afgebraamd. (Als docent metaalwerkplaats techniek weet ik heel goed hoe een afgebraamd profiel er uit moet zien, zeker niet zo als Metaal Shopper zijn werk afleverd.). Een klein pluspuntje: De dame die mij telefonisch geholpen heeft heeft naar mijn mening wel haar best gedaan om mij te helpen. Neemt niet weg dat ik nooit meer iets bij deze oplichters zal bestellen. Hoezo oplichters: iets beloven maar dat niet nakomen is oplichterij. Rob Molenaar
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Beste Rob, wat jammer dat u het zo ervaren heeft! wij doen namelijk met als ons personeel ons uiterste best voor alle klanten. alleen was het in deze periode erg druk binnen ons bedrijf en iedereen doet dan zijn uiterste best om alles soepel en vlot te laten verlopen.
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uw bedrijf is niet bereikbaar. Vorige week vrijdag was het zogenaamd nog Pinksteren toen wij belden en werd de telefoon er op gegooid. Net weer gebeld en dan wordt aangegeven dat we tot 12 uur kunnen bellen maar wordt vervolgens ook de telefoon erop gegooid. Via trust klacht ingevuld maar daar gebeurt ook niets mee. En dat alleen maar om te vragen waar ons betaalde pakketje blijft.
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
beste, over wat u over de telefoon schrijft zou ik graag even toelichten. het bandje van Pinksteren kregen wij om een of andere reden niet van de telefoon afgehaald. echter over het bellen tot 12.00uur dit klopt. maar als de medewerker al iemand anders aan de telefoon heeft krijgt u ook dit bandje omdat er maar een bandje op een telefoonlijn kan. voor de verder rest was het in deze periode erg druk binnen ons bedrijf en al onze medewerkers doen ontzettend hun best voor alle klanten om het dan allemaal soepel en snel te laten verlopen. hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd.
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Malgré une confirmation de commande très rapide ( mail et sms), je n’ai plus aucune nouvelle de celle-ci !!!! J’ai essayé de les contacter via mail et formulaire de contact… aucune réponse!!! Très déçu
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Nous faisons toujours tout notre possible pour pouvoir parler correctement à tous nos clients au sujet de leur commande.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd product, slecht bereikbare klantenservice

Verkeerd product geleverd en klantenservice slecht bereikbaar. Ik moet door met mijn project en kan nu niet verder omdat ik niet eens weet of ze het bestelde product wel hebben.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets, maar dan ook niets ontvangen,het bestelde en betaalde product opsturen.
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Helaas was het erg druk op dit moment waardoor de levertijd wat was opgelopen. echter zullen wij altijd leveren! wij doen altijd ons uiterste best voor alle klanten!
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
betere bereikbaarheid van de klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
onze klantenservice afdeling doet hen uiterste best om iedereen optijd en beleeft van een goed antwoord te voorzien!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets ontvangen en ook geen briefje
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Helaas was het in deze periode erg druk en kon de levertijd hierdoor wat oplopen!
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
levertermijn klopt niet
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Helaas is het op het moment er druk binnen ons bedrijf waardoor de levertijden een kleine afwijking kunnen hebben. wij doen ons uiterste best om dit niet te laten gebeuren!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
1. Het zou fijn zijn als de toleranties op de tekening op de website ook vermeld zijn. Voor mijn RVS buis van 20mm doorsnee was alleen gespecificeerd 20mm zonder tolerantie. De tolerantie had ik nodig om te bepalen of dit in een standaard gat van een wiel past. Dit standaard gat van het wiel was ook gespecificeerd als 20mm, ook zonder tolerantie. Het paste, maar dat was dus geluk. Volgens deze specificaties had het niet kunnen passen. Iets kan niet op 2 plaatsen tegelijk zijn. Uw concurrenten doen het zeker niet beter, maar als u zich wil profileren dan zou dit een interessant verbeterpunt zijn. Tweede punt: volgens mij heb ik de bestelling gedaan via RVS-online, kan ook RVS-products zijn. Is niet duidelijk. Staat niet op de factuur, zelfs een website van Metaal Shopper staat niet op de factuur (alleen info@metaalshopper staat erop maar dat is alleen het mail adres). Als je wilt concurreren op kwaliteit moet duidelijker zijn wie u bent en waar ik de volgende bestelling moet plaatsen om dezelfde kwaliteit opnieuw te verkrijgen.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik had gebeld met de mededeling dat ik mijn bestelling uiterlijk zaterdag in huis moest hebben heeft Metaal Shopper een aparte bezorgopdracht aangemaakt zodat ik het toch zaterdag in huis had in plaats van maandag. Helemaal TOP !!
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw review!
EW
Erwin W.
Arnhem
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
producten worden netjes verpakt en snelle levering. goed adres, zal vast vaker gaan bestellen hier.
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw review!
HV
Hans V.
Veldhoven
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke en zeer makkelijke website en zeer klantvriendelijk .
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw mooie review!
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw review!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vier inoxplaatjes 25 x 40 cm 0,8 mm dik. Mooie plaatjes en op eerste zicht goed verpakt. Echter alle 4 met een omgebogen hoek over 1 cm, 90° omhoog: "ezelsoren" eraan. Blijkbaar keihard tegen de stenen gegooid door GLS, juist op die punt. Ook na terugplooien in de bankvijs blijven de sporen zichtbaar: jammer van het mooie materiaal... Leveringstermijn van 10 dagen kon wat beter.
Beoordeling melden
Antwoord van Metaalshopper.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor uw review! helaas hadden we het erg druk waardoor de levertijd wat opliep. normaal netjes optijd!