Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

654 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.336 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

654 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.336 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Antwoord van Metaalshopper.nl
Wauw, 5 sterren! Hartelijk dank voor deze mooie waardering. We zijn blij dat alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer bij Metaalshopper!
Snelle service. Top.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Top dat je tevreden bent over onze snelle service! Bedankt voor de mooie beoordeling, namens het hele team van Metaalshopper.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Daar doen we het voor bij Metaalshopper. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!
Zeer goed verpakt!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling. Bij Metaalshopper besteden we veel zorg aan zowel de productie als het veilig verzenden van onze materialen. Goed om te weten dat alles vlot en netjes is afgeleverd!
AV
arie v.

bestelling kapstok

ik had een kapstok (zwart, metaal, breedte 100cm) besteld en kreeg na 2 weken te horen dat hij niet meer leverbaar is. en dit was niet aangegeven op uw website. dit vind ik heel vervelend.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Ontzettend bedankt voor je feedback. Ik vind het oprecht heel naar om te lezen dat het zo is gelopen en ik wil je dan ook onze welgemeende excuses aanbieden. Het is absoluut niet de bedoeling dat je twee weken moet wachten op het bericht dat een product niet leverbaar is, terwijl dit op de website anders stond aangegeven. Ik snap heel goed dat dit frustrerend is; dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We gaan hier intern direct naar kijken om onze voorraadstatus beter bij te werken, zodat we dit soort situaties in de toekomst voorkomen. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons dit te laten weten, want daar kunnen we alleen maar van leren. Mocht ik je nog kunnen helpen met een alternatief of een andere oplossing, laat het ons dan gerust weten. Metaalshopper.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te zien dat onze service en producten aan de verwachtingen voldoen. Veel succes met je project! Metaalshopper
Altijd nettjes ingepakt en op maat gezaagd Ben elke keer te vreden na de bestelling komt binnen 3 dagen binnen👌
PV
Pim v.

Prima in orde

Goede communicatie Netjes verpakt Verzending duurde paar dagen later, maar geen probleem voor mij, oorzaak waarschijnlijk bij GLS verzend en niet bij Metaal shopper Kan deze firma zeker aan iedereen aanbevelen
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en verpakking. Jammer dat de verzending iets langer duurde, maar goed om te weten dat je er begrip voor hebt. Bedankt ook voor je aanbeveling — dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Ovale buis tbv veerpootbrug Porsche. Gewoon goed. Nette prijs, goed verpakt. Prima.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We streven altijd naar een zorgvuldige verpakking en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Leuk om te lezen dat onze producten worden gebruikt voor dit soort maatwerk. Graag tot de volgende keer! Mvg Metaalshopper.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen in Metaalshopper en de maximale score van 5 sterren. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Geheel volgens afspraak .... prijs goed ... kwaliteit goed en vlot geleverd. Top.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit en de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling, van maatwerk tot standaardproducten, zo vlot en zorgvuldig mogelijk te leveren. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Prima
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Metaalshopper!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren! We zijn blij dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer bij Metaalshopper!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Hartelijk dank voor je positieve review en de maximale score van 5 sterren. Wij waarderen je vertrouwen in Metaalshopper enorm en blijven ons best doen om deze kwaliteit te leveren!
Vlugge levering en correcte afmetingen en kwaliteit tegen een mooie prijs!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de afmetingen precies kloppen en dat de kwaliteit naar wens is. Daar doen we het voor bij Metaalshopper
Privéprofiel

Great quality

I received my order later than the expected delivery time but the build quality is great and the installation instructions easy to follow. It boosted my build in wardrobes look and quality.