Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

654 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.336 reviews in totaal

Metaalshopper.nl- Logo - Reviews

Metaalshopper.nl

654 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.336 reviews in totaal

De reviews voor Metaalshopper.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak eerder of precies op tijd aan. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en netjes afgewerkt ervaren, en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast waarderen klanten dat producten precies op maat besteld en geleverd kunnen worden, zelfs in kleine hoeveelheden. Ook worden de stevige en zorgvuldige verpakkingen positief genoemd, omdat producten onbeschadigd aankomen. De prijzen vinden klanten redelijk tot goed, zeker gezien de kwaliteit en de maatwerkopties. De service wordt als vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, ook wanneer er zich problemen of fouten voordoen. De bezorging verloopt meestal positief, maar er zijn enkele klachten over problemen met externe vervoerders en bezorgtijden.

Reviews voor metaalshopper.nl

Goed geinformeerd over vertraging en toch nog snel bestelling ontvangen, ondanks het slechte winterweer.
bestelling wat vertraagd maar na een mailtje gestuurd te hebben in prima orde afgehandeld en goed ontvangen
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat alles naar wens was bij Metaalshopper.
Prima
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 4 sterren en je bestelling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Metaalshopper. We blijven ons best doen voor de volle 5 sterren de volgende keer!
Makkelijk besteld, snel gemaakt, makkelijk op te halen en netjes afgewerkt
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de productie snel was en alles netjes is afgewerkt. Ook goed dat het afhalen soepel is verlopen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Goede klanten service was 2 dingen vergeten te bestellen en na contact met klanten service is alles opgelost
RVS buis keurig en op tijd geleverd tegen redelijke prijs.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Hartelijk dank voor je complimenten! We doen ons best om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs, dus het is goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot de volgende keer! Mvg Metaalshopper.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Metaalshopper!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Dank je wel voor de positieve feedback. Goed om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer bij Metaalshopper!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat je voor Metaalshopper heeft gekozen en wensen je veel plezier met je aankoop!
Conform de afspraak keurig op tijd geleverd Alleen de maat klopte niet en wij moesten alsnog 1 cm afzagen Dit was als zodanig geen probleem

Een kleine bestelling wordt ook keurig verwerkt!

Had een kleine stalen strip "1 mtr" nodig en deze binnen afzienbare tijd ontvangen. Waarvoor dank!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen in Metaalshopper en de maximale score van 5 sterren. We hopen dat het eindresultaat prachtig is geworden. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Verkeerd product geleverd, contact gezocht en juiste product werd direct afgestuurd.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor je review. Jammer dat je in eerste instantie het verkeerde product hebt ontvangen, maar fijn om te horen dat het na contact snel is opgelost en het juiste product direct is toegestuurd. We vinden het belangrijk om dit soort situaties vlot en zorgvuldig op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Metaalshopper
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de mooie 4-sterrenreview! We zijn blij dat je tevreden bent met Metaalshopper. We doen elke dag ons best om onze processen te perfectioneren, dus mocht je nog tips hebben voor die laatste 5e ster, dan horen we het graag. Tot de volgende klus!
NB
Nico B.
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bedankt voor de 4 sterren en het vertrouwen in Metaalshopper! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen helpen!
Tot 2 keer toe duurde levering veel langer dan aangegeven op de website. Na informeren bleek 1x een artikel nog niet te leveren, daarna duurde het weer een poos. Producten zijn prima, maar communicatie en levering kloppen niet. Aanvulling: jullie reactie klopt niet. Er stond verwachte leverdatum 23 april en in mei moest ik zelf mailen naar de voortgang. Bij mijn bestelling van twee weken geleden hetzelfde.
zetwerk besteld, dit kwam op afgesproken tijd en voldeed volledig aan de verwachtingen

Service en kwaliteit perfect

Het ziet er heel netjes uit en kwaliteit is echt goed. Snel geleverd
Niets te melden, want het ging zoals het hoort. Ik bestel iets, betaal en het bestelde wordt geleverd.