Beoordelingen voor Cheapassbikes.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 165 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-01-2019.
In totaal heeft Cheapassbikes.nl al 165 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
21-05-2019
18-07-2019
Na 1.5 maand (dus een halve maand na de officiële garantietermijn) is mijn ketting gebroken. Zo te zien is de ketting überhaupt gerepareerd met een zwak kettingverlengstukje dat eigenlijk alleen voor noodgevallen bedoeld is. Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice, maar ja het is na de garantieperiode dus daar verwacht ik niet veel van. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
18-07-2019
De fiets was niet geverfd
1.33
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
18-07-2019
een hele fijne fiets
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
16-07-2019
Bestellen gaat gemakkelijk en levering is prima.
Fiets zelf is op zich in redelijke staat, maar beide banden waren spiegelglad en versleten. Deze moeten dus eerst vervangen worden voordat ik mijn dochter hierop laat fietsen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
Snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
De omafietsen zijn goed afgeleverd, het had fijn geweest als we wisten dat ze ENGELS SPRAKEN Mijn man dacht dat ik ze uit Engeland had gekocht.

1 van de omafietsen de ketting valt er van af, het blijkt dat er geen ketting spanner op zat, dit was zo gefikst.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Top service, makkelijk en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
15-07-2019
Everything worked perfectly
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
15-07-2019
Fiets die ik kocht was toevallig net in de winkel verkocht maar kreeg direct de mogelijkheid voor hetzelfde bedrag een andere fiets te selecteren. Uitstekend en snel gecommuniceerd en goed product geleverd exact naar verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Prima fiets en prima aflevering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
15-07-2019
Zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
13-07-2019
Fiets is makkelijk te bestellen. Vlot geleverd en fietst prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
13-07-2019
Snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
12-07-2019
top service, op tijd, flexibel, meedenkend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
12-07-2019
De eerste fiets die ik bestelde bleek van matige kwaliteit. Ik heb deze zonder problemen kunnen omwisselen voor een andere fiets. De tweede fiets was iets duurder en van goede kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Duidelijke website. Vervolgens via e-mail goed op de hoogte gehouden.
Levering binnen 24 uur. Prima fiets, met gratis hangslot.
Al met al - niks mis mee. Prima ervaring.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
11-07-2019
Prima fiets na 1 dag al geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
11-07-2019
Goede service en heel erg snel Ik had 5 sterren voor de service gegeven als het zadel op de goede hoogte was gezet (heb natuurlijk niet voor niets mijn lengte ingevuld;))
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
10-07-2019
Makkelijk te bestellen, super snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
09-07-2019
Alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
09-07-2019
Fiets zag er iets minder uit dan op de foto maar alles werkt gewoon top. Ook heel fijn dat ik niet thuis hoef te zijn voor de levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
08-07-2019
Product kan beter, maar de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Alleen de levering verliep niet helemaal naar wens. De tijdsindicatie 12:50-14:25 werd rond 14:25 uur ineens gewijzigd naar de avond. Mijn besluit om te wachten op de levering bleek daardoor voor niets. Daar kreeg ik geen warm gevoel van, maar uiteindelijk werd de fiets 's-avonds wel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
08-07-2019
Quick delivery good quality for the price friendly delivery
Already recommended to friends
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
08-07-2019
top & snel. goeie fiets voor een goeie prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
08-07-2019
Had eerst een te grote fiets besteld en mocht hem toen inruilen voor een ander. Dit heb ik binnen 1 dag kunnen regelen, super fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
07-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
07-07-2019
Dat dit nog niet eerder bestond is me een raadsel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
06-07-2019
goeie site, goeie service, goeie deal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
05-07-2019
Erg makkelijk online te bestellen en snelle levering. Ideaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
05-07-2019
Heel snelle en goede levering en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
05-07-2019
Ik geef het een 6/10
2.67
Redelijk

Cheapassbikes.nl antwoordt: 11-07-2019
Beste klant, bedankt voor je beoordeling! Ondanks dat een 6/10 een voldoende is streven wij naar een hoger cijfer. graag willen we weten waar we punten hebben laten liggen voor jou zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. stuur je review naar klantenservice@cheapassbikes.nl en dan gaan wij er gelijk mee aan de slag!

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
05-07-2019
Great Service, thanks a lot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
03-07-2019
Zondags besteld en maandagochtend al geleverd.
Ook was de fiets op maat voor mij afgesteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
02-07-2019
Aantal keer een fiets besteld, altijd weer super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
02-07-2019
Fast delivery, great bikes, great communication with cheapassbikes.nl. I would recommend it 100
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
01-07-2019
Goed gegaan zowel de bestelling als de levering.
Prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
01-07-2019
Erg tevreden met het lease abonnement. Wel al een klein gebrek aan de fiets aan het begin, maar dit werd snel verholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
01-07-2019
De levering duurde wat langer dan gepland omdat ik in een deel van Nederland woon waar ze nog niet zo lang bezorgen. Dit vind ik opzich niet erg want ze lieten me dit al snel weten. Het enigste probleem was dat de bezorger de eerste levering een verkeerde fiets had meegebracht. Dit was gelukkig snel opgelost. Goedkope en betrouwbare site met goede service. Kan het iedereen aanbevelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
30-06-2019
De fiets is prima in orde, maar het was erg jammer dat de levering niet helemaal verliep zoals gemeld, ik kreeg niet van te voren een bericht wanneer de fiets geleverd zou worden, pas nadat dit gebeurd was ontving ik een bericht. Ook was de fiets niet ingesteld op lengte terwijl dit wel bij de bestelling was aangegeven bij het kopje zadelhoogte.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
30-06-2019
Top service Wilde graag een fiets tijdelijk lenen en dat was mogelijk Klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Cheapassbikes.nl klantbeoordeling

Cheapassbikes.nl

Voor refurbished tweedehands fietsen vanaf 85 euro

Bij Cheapassbikes.nl verkopen wij tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn volledig refurbished en dus 100% rijklaar. Waarom kiezen voor Cheapassbikes.nl: -Gratis bezorging binnen 1-2 werkdagen -Gratis kettingslot -Betrouwbare fietsen -Duurzaamheid

Contact
Herenweg 64 Unit 7
3602 AR Maarssen
Nederland
klantenservice@cheapassbikes.nl
Cheapassbikes.nl
Winkel-exploitant
Cheapassbikes.nl
Edisonstraat 101
3553BP Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 65916441
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Diede Brekelmans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Cheapassbikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.