Beoordelingen voor cheapassbikes.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 9 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-01-2019.
In totaal heeft cheapassbikes.nl al 9 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Goede, snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
15-03-2019
Super snel geleverd, fietsen zien er prima uit Netjes voor de deur geparkeerd en sleutels in de bus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
We hebben nu in 3 weken tijd de derde fiets. Bij de eerste 2 fietsen ging er een onderdeel stuk. Mochten elke keer direct een andere fiets van de site uitzoeken. Keurig volgens afspraak afgeleverd. Werden elke keer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ouderwetse service Jammer dat we 2x pech hadden met de fietsen maar onze complimenten en waardering voor service en klantvriendelijkheid
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
07-03-2019
snel, goedkoop en een goede 'gerecycelde' fiets. De volgende koop ik weer hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Tevreden, fiets functioneert goed. Snelle en correcte levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Mooie fiets en in goede staat. Jammer dat de fiets geen versnelling en fietsbel heeft.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
Prima fiets voor een schappelijke prijs gekregen. Wel een beetje gek dat ik geen ontvangstbevestiging per mail kreeg direct na bestelling - maar dat weet ik nog aan het feit dat ik op zaterdag bestelde. Nog aparter was dat de fiets op maandag opeens in mijn tuin stond, en ik op dinsdag pas een bericht kreeg dat de fiets op die dag bezorgd zou worden, met het tijdstip van de dag ervoor :-)
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Het is jammer dat veel van de goedkopere fietsen niet in hoogte verstelbaar zijn, door vastgeroestte zadels of sturen. Ik had bij mijn eerste fiets een klein slagje in mijn wiel, maar mocht deze fiets zonder problemen omruilen. Service en leverling zijn echt top bij dit bedrijf
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
02-06-2019
06-02-2019
Een degelijke fiets waar ik weer even mee vooruit kan. En voor de deur afgeleverd. Top
5.00
Uitstekend

cheapassbikes.nl

Contact
Herenweg 64 Unit 7
3602 AR Maarssen
Nederland
klantenservice@cheapassbikes.nl
cheapassbikes.nl
Winkel-exploitant
Cheapassbikes.nl
Edisonstraat 101
3553BP Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 65916441
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Diede Brekelmans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met cheapassbikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.