Beoordelingen voor Cheapassbikes.nl



Goed

3.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 395 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-01-2019.
In totaal heeft Cheapassbikes.nl al 395 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
De terugtraprem is een beetje stroef maar voor de rest een goeie fiets. Levering was snel, en een zeer drgelijk slot.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Niet te bereiken voor vragen over de te late en niet volledige bestelling
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Had snel een fiets nodig en dit bedrijf was precies hoe ik eraan kon komen. Service was top en levering was snel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
21-09-2019
It is very unfair that my bike is broken after 14 day-long usage and I have to pay € 10 deposit (besides the €55 deposit) and I don’t get a refund for the days when I couldn’t use my bike. Instead of getting a refund I had to pay €10 deposit and then I had to pay the monthly fee earlier because of the new order.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
21-09-2019
Great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
21-09-2019
Fiets uitgezocht. Volgende dag mailtje dat ze een dag later zouden zijn ivm drukte. Een dag later stond de fiets aan een lantaarnpaal vast voor de woning en 2 sleutels in de brievenbus.
Super snel en goed geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
21-09-2019
Kreeg ik mijn bestelling na 4 dagen, wordt mijn bestelling afgeleverd en aan een boom vastgemaakt? Komt er nog eens bij dat ik de verkeerde sleutels krijgt Moest er een fietsen maker. Aan te pas komen om fiets ketting door te zagen Ik raad niemand Cheaps bikes aan WAARDELOOS
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
Wat zijn jullie slecht bereikbaar zowel telefonisch als via de mail en dan op verkeerde adres bezorgen. Vervolgens op trac en tracé nieuw bezorgmomemt wederom op verkeerde adres. Gelukkig met credit card betaald. Zal zeker jullie bedrijf bij andere sterk afraden
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
Dat de levertijd in september iets langer zou duren werd per email gemeld (chill). Alles geleverd zoals een redelijk mens dat zou verwachten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
20-09-2019
Ik had een fiets besteld en werd op de dag dat ik hem hoorde te ontvangen gebeld omdat de bezorger mijn huisnummer niet meer wist. Hierdoor zou ik mijn fiets twee dagen later pas ontvangen. Eindelijk ontvang ik een email dat mijn fiets is bezorgd. Maar ik heb geen fietsluitel ontvangen via de brievenbus en er stond geen fiets voor mijn huis. Ik zou hier graag een verklaring voor willen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
makkelijk en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Snel en simpel
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
20-09-2019
Set up could have been more accurate (bended mudguard, not aligned handlebar)
Small part missing
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
20-09-2019
Ondanks dat de bestelling een dag later is geleverd is de fiets in prima staat, en volgens verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
geen uitleg
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Snelle service, fiets wordt geleverd met prima slot en verlichting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Perfecte fiets voor een super prijsje.
Levering was zoals afgesproken, kortom dikke pluim Voor cheapassbikes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Netjes en vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
prima fietsje
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
19-09-2019
Perfect delivery, within two days, and exactly on time according to a convenient delivery notification and tracking link. I'm a little disappointed with the bike itsself though. Both the pedal and wheel were a little wobbly, but it fulfills its purpose of a city bike.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
19-09-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
19-09-2019
Top service en altijd opzoek naar een oplossing voor de klant. Helaas is er paar keer wat verkeerd gegaan met de levering, maar is uiteindelijk altijd goedgekomen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
I've obtained my bike after some days and it works in a good way
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
19-09-2019
Service top, ik hoop dat fiets het lang blijft doen Hij voelt een beetje wiebelig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Uitstekend product en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
19-09-2019
De sleutels van het slot zijn verkeerd geleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Levering en contact was heel goed en snel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Snelle levering, goede kwaliteit fiets en prima afgesteld Fiets er nu een paar weken mee naar werk elke dag en nog niks geks tegen gekomen, mijn volgende fiets zal ik zeker weer hier halen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
18-09-2019
Uitstekend bedrijf met goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
prima stevige fiets voor naar het station of naar de kroeg gekocht , voor weinig geld , snel en correct geleverd ,top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Ik vond het even spannend om op deze manier een fiets te kopen maar alles voldoet aan mijn verwachtingen. Gelukkig ook op tijd geleverd. Ik ben blij met m’n fiets
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
nice service -still waiting for my bike so early to judge
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Betrouwbaar, korte lijnen, snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
The delivery is almost always done in 2 working days but the bike (the cheaper one) have a lot of problems, in the first 20 days of rent I broke the handlebar, also a friend broken the chain in 10 days and another one have the flat tire in the first day of rent... Also, the service is a bit annoying, except for the flat tire they never refund you back.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
kortingcode van kolega werkte niet...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Super fiets met fijne bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Nog niet van toepassing
4.00
Goed

Cheapassbikes.nl klantbeoordeling

Cheapassbikes.nl

Voor refurbished tweedehands fietsen vanaf 85 euro

Bij Cheapassbikes.nl verkopen wij tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn volledig refurbished en dus 100% rijklaar. Waarom kiezen voor Cheapassbikes.nl: -Gratis bezorging binnen 1-2 werkdagen -Gratis kettingslot -Betrouwbare fietsen -Duurzaamheid

Contact
Herenweg 64 Unit 7
3602 AR Maarssen
Nederland
klantenservice@cheapassbikes.nl
Cheapassbikes.nl
Winkel-exploitant
Cheapassbikes.nl
Edisonstraat 101
3553BP Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 65916441
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Diede Brekelmans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Cheapassbikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.