Beoordelingen voor Cheapassbikes.nl



Goed

4.33/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 84 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-01-2019.
In totaal heeft Cheapassbikes.nl al 84 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
25-05-2019
Uitstekend :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
25-05-2019
Goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Mijn eigen fiets was gejat, dus balen... maar: binnen 2 dagen had ik een nieuwe, thuis afgeleverd en matzwart gespoten. Helemaal top Met het geleverde extra slot wordt ie hopelijk niet weer gestolen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Goede fiets
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
21-05-2019
top
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
21-05-2019
Top fietsie volgende dag al geleverd en een goed slot erbij ontvangen. Alleen het zadel zelf nog even moeten verstellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
Alles was perfect. Ik vond het alleen jammer dat de fiets niet met slot aan een paal vast stond.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
20-05-2019
Bad quality compared to the price.
2.00
Matig

Cheapassbikes.nl antwoordt: 21-05-2019
Dear customer, may I ask what the price of the bike was and what is wrong with it so we can take lesson from it. Also if there is something wrong, contact the customer service and we will make it right. Kind regards, Cheapassbikes.nl

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
19-05-2019
...hhh
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
19-05-2019
Very nice service, efficient quick and the bike looks very good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
19-05-2019
Geen goede fiets, geen versnelling, hij trapt langzaam, pedalen niet matching.
2.00
Matig

Cheapassbikes.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste klant, als u geen versnellingen heeft komt dat omdat u deze niet besteld heeft. Via het menu kun je gemakkelijk de keuze 'versnellingen' selecteren. Verder kan het inderdaad zijn bij een zeer goedkope fiets dat u twee verschillende pedalen heeft maar dit voelt u niet met fietsen. Dit is omdat we de pedalen recyclen. Neem voor andere problemen even contact op met de klantenservice. Mvg

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
18-05-2019
Op zich goede service etc maar de sleutel zit niet onder het groene zadeldekje
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
17-05-2019
Mijn fiets werd geleverd met een aanlopend slot ik had netjes ingevuld dat het zadel toepasselijk moest zijn voor 1.87M maar dat was het niet, vervolgens mail ik de klantenservice en wacht ik nog altijd op een reactie
2.33
Matig

Cheapassbikes.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste klant, inmiddels staat de afspraak om de fiets te wisselen ingepland. Zou u zo vriendelijk willen zijn daarna nogmaals een recensie te geven. Mvg, Cheapassbikes.nl

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
16-05-2019
Dik tevreden, klantenservice is telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Snel geleverd en de levering ging vlekkeloos terwijl ik niet eens thuis was. Cheapassbikel is zeker aangeraden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
16-05-2019
Nette fiets is snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
14-05-2019
Prima fiets voor prima prijs. Foto’s op de site zijn alleen beetje onduidelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Wat een luxe dit. Voor iedereen die snel een prima fiets wilt hebben is dit de perfecte service.
Heel blij met mijn nieuwe fiets.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
13-05-2019
Prima service en op tijd geleverd.
Graag een mailtje ter bevestiging direct na aankoop.
Bij het bestellen, stond er een aantal keer dat er nog 1 op voorraad was maar als ik die dan wilde kopen, bleek de fiets toch niet meer op voorraad te zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
13-05-2019
De fiets voldoet volledig aan de verwachting en de levertijd was echt super Op donderdagmiddag besteld en op vrijdag stond hij voor mijn huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
13-05-2019
Alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
13-05-2019
Snelle en goede levering, fiets is is topconditie. Erg blij mee. Zal dit zeker aanraden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
12-05-2019
Te gek deze dienst verlening. Hoe vervelend is het om tweedehands fietsen uit te zoeken. Alleen een rare bedrijfsnaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
12-05-2019
Ik was verrast over de snelheid en de efficiency waarmee jullie leveren. En helemaal, toen ik niet zo tevreden was over mijn fiets en direct een andere kreeg.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
11-05-2019
Snelle levering, fiets werd voor de deur neergezet Super fijn
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
11-05-2019
Ik ben tevreden Alleen kreeg ik pas een dag later mijn bevestigingsmail dat ik iets had besteld. Hierdoor was het niet meteen duidelijk of de betaling en bestelling was gelukt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
11-05-2019
Zodra ik had besteld werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De fiets werd keurig binnen 1 werkdag geleverd en hiervoor hoefde ik niet thuis te zijn wat ik echt ideaal vind. De fotos komen goed overeen met de werkelijkheid. Ik had alleen zelf wat verwarring over de sloten.. Nu twee hangsloten in plaats van 1 insteekslot.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
09-05-2019
Precies wat je verwacht. Prima fiets voor wat het kost, soepele en snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Goed bezorgd.
3.00
Redelijk

Cheapassbikes.nl antwoordt: 16-05-2019
Beste klant, Zou u kunnen aangeven wat de reden is van de 3/5 punten. Wij zouden dit graag weten in verband met verbeteringen aan ons bedrijf. Bedankt.

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
08-05-2019
snel en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
07-05-2019
De fiets rijdt helaas niet zo lekker.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
06-05-2019
Very satisfying experience. The bike was delivered the first working day and in good working condition. Everything was as expected and promised in the website. I was a bit sceptical in the beginning about buying a bike online but now I can recommend this site to anyone who is looking for a cheap bike in good working condition.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
06-05-2019
Snel bezorgd, prima fiets
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
Bel doet het niet toch 12,50 voorbetaal verder prima fiets
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
05-05-2019
Goede fiets voor een redelijke prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
04-05-2019
keurige fiets, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
04-05-2019
Alles aspecten van het leveren van een geschikte tweedehands fiets aan een klant zijn goed doordacht en goed uitgevoerd. Al weer een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
01-05-2019
Geheel volgens verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
30-04-2019
Snelle levering, fiets ouder dan op de foto leek. Fietst verder prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
30-04-2019
fiets is inderdaad wel een oud gebakkie. standaard die er op zit is maar net genoeg om de fiets niet om te laten vallen.
3.00
Redelijk

Cheapassbikes.nl antwoordt: 16-05-2019
Beste, De goedkopere prijscategorie fietsen zijn inderdaad vaak fietsen met een karakteristiek uiterlijk. Technisch zijn de fietsen helemaal in orde dus fietsen doen ze goed. Als er problemen zijn met de fiets kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Mvg Cheapassbikes.nl

Cheapassbikes.nl klantbeoordeling

Cheapassbikes.nl

Voor refurbished tweedehands fietsen vanaf 85 euro

Bij Cheapassbikes.nl verkopen wij tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn volledig refurbished en dus 100% rijklaar. Waarom kiezen voor Cheapassbikes.nl: -Gratis bezorging binnen 1-2 werkdagen -Gratis kettingslot -Betrouwbare fietsen -Duurzaamheid

Contact
Herenweg 64 Unit 7
3602 AR Maarssen
Nederland
klantenservice@cheapassbikes.nl
Cheapassbikes.nl
Winkel-exploitant
Cheapassbikes.nl
Edisonstraat 101
3553BP Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 65916441
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Diede Brekelmans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Cheapassbikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.