Slijpschijvenwinkel.nl- Logo - Reviews

316 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden421 reviews in totaal

Slijpschijvenwinkel.nl- Logo - Reviews

Slijpschijvenwinkel.nl

316 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden421 reviews in totaal

De reviews voor Slijpschijvenwinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en tijdige levering van bestellingen. De productkwaliteit wordt doorgaans positief beoordeeld en de prijsstelling wordt als gunstig ervaren, vaak in combinatie met goede kwaliteit. De klantgerichte en oplossingsgerichte service wordt gewaardeerd, zelfs bij problemen of uitzonderingen. Ook het deskundige en persoonlijke advies krijgt positieve reacties, en de communicatie wordt meestal als duidelijk, bereikbaar en proactief ervaren, zeker bij leveringsproblemen. Daarnaast draagt de duidelijke en gebruiksvriendelijke website bij aan een prettig bestelproces. Er zijn incidenteel klachten over specifieke artikelen en suggesties voor verdere verbetering van het deskundig en persoonlijk advies.

Reviews voor slijpschijvenwinkel.nl

Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste H, Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Fijn dat de levering snel is aangekomen. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
Ik ben zeer tevreden over de vlotte service,
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste A, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
Goeie communicatie en snel geleverd
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste I, Bedankt voor uw review en fijn dat u zo positief bent over onze communicatie en levering. We streven altijd naar een 5-sterrenervaring en horen graag wat we eventueel nog kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
Goed spul
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste H, Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze producten. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
makkelijk, snel
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste P, Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Fijn om te horen dat u onze service als makkelijk en snel ervaart. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl

perfect opgelost

pakket was volgens dhl afgeleverd maar had niets ontvangen, ze hebben dit gelijk opgelost.
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve review! Vervelend dat het pakket in eerste instantie niet was aangekomen, maar fijn om te horen dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
Behulpzaam personeel, je wordt ook goed op de hoogte gehouden ivm levertijden. Flexibel met aanpassen afleveradres Jochem bedankt!
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat ons team en Jochem in het bijzonder u goed heeft kunnen helpen. we doen ons best! Dit soort feedback waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
OK
Was niet voorradig, 4 dagen later had ik de bestelling. Schijven zijn prima kwaliteit voor mijn werk
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste A, Bedankt voor uw beoordeling en fijne feedback! Fijn dat de schijven aansluiten bij uw werkzaamheden. We doen ons best om voortaan nog sneller te leveren. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl
Goede bezorging
Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl
Beste B, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de bezorging naar wens was. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl