Slijpschijvenwinkel.nl

507 reviews in totaal

507 reviews since 21 nov 2024

Gecertificeerd sinds: 28 nov 2025
slijpschijvenwinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling, evenals het brede assortiment en de beschikbaarheid van producten. De kwaliteit van de producten wordt vaak als uitstekend en betrouwbaar ervaren. Ook het deskundige en duidelijke advies en de scherpe, passende prijzen worden gewaardeerd. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk en snel omschreven. Toch zijn er ook enkele verbeterpunten: sommige klanten melden negatieve ervaringen met langere levertijden. Daarnaast zijn er bij leveringsproblemen soms klachten over gebrekkige communicatie en updates. Ook wordt er incidenteel gesuggereerd dat het advies verder verbeterd kan worden.

ReviewsSlijpschijvenwinkel.nl

Vlotte en snelle afhandeling en gekregen wat ik verwacht had
top

Al met al een zeer positieve ervaring!

Ik ben super tevreden over mijn aankoop bij Slijpschijvenwinkel! Vooral de snelle levering en de goede kwaliteit van de producten zijn toppunten. Daarnaast is er duidelijke productinformatie wat maakte dat het makkelijk was om precies te vinden wat ik nodig had. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar, leuke mannen die je graag willen helpen.

Antwoord van Slijpschijvenwinkel.nl

Beste E, Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat uw ervaring zo positief is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Slijpschijvenwinkel.nl

Uitstekende webshop

Uitgebreid assortiment, had precies wat ik nodig had voor een heel schappelijke prijs.
op bestelling en levering is niets af te dingen.
En goede en snelle verzending.
Perfect en snel geleverd. Prima slijpschijven.
lange levertijd zonder enige communicatie
Keurig ontvangen

De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in slijpmateriaal! Onze focus is door professioneel advies, slimme oplossingen en snelle levering het werk van u efficiënter te maken. Al sinds 2006 leve...