De reviews voor Slijpschijvenwinkel.nl zijn constant positief. Klanten prijzen de snelle levering van hun bestelling en ervaren de productkwaliteit als goed tot uitstekend. Ook de service wordt gewaardeerd; klanten vinden het fijn dat er wordt meegedacht, dat het bedrijf goed bereikbaar is en dat afhandeling van zaken correct verloopt. Daarnaast zijn veel klanten positief over de prijs-kwaliteitverhouding, die als scherp wordt omschreven. Duidelijke communicatie en het op de hoogte houden bij problemen, evenals telefonisch contact, worden als pluspunten genoemd. Problemen met bestellingen of levering worden doorgaans snel en correct opgelost. Gedegen en eerlijk advies wordt eveneens gewaardeerd.
Er is een enkele wens geuit voor meer productadvies, en er zijn sporadisch negatieve opmerkingen over de productkwaliteit.
Reviews voor slijpschijvenwinkel.nl
Leveren zonder vertraging.
Beste J,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We waarderen uw 4 sterren en blijven ons inzetten om uw ervaring nog beter te maken.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Alles ol stock, morgen verzenden bleek klejn weekje later want toch niet op stock.
Klingspor schuurbanden: Minimumbestelhoeveelheid bleek 20 stuks. In de doos zaten ze gewoon in de papierwikkel van de fabrikant per 10
Aantallen klopten, levering was op tijd volgens de frequente mailupdates
Beste Jan,
Bedankt voor je beoordeling en voor het delen van je ervaring.
Van de drie bestelde artikelen uit uw order lagen er twee direct op voorraad. Het derde artikel had een levertijd van 3-5 werkdagen, zoals op onze website staat aangegeven. Wij leveren bestellingen altijd compleet uit, zodat je alles in één keer ontvangt, wat soms invloed kan hebben op de totale levertijd. In dit geval hebben wij de bestelling geleverd binnen 3 werkdagen, binnen de aangegeven leverdatum.
Bij spoed kunt u ons altijd bellen of mailen, zodat we samen kunnen kijken naar de order en proberen de levering te versnellen.
Onze webshop is daarnaast ingericht op grootverbruikers, waardoor sommige producten een minimale bestelhoeveelheid hebben.
We nemen je feedback mee om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken. En hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Snelle levering en duidelijke website!
Beste J,
Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat u tevreden bent over uw ervaring bij Slijpschijvenwinkel.nl. We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken.
👍👍👍
Beste F,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en de leuke 👍👍👍! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent over uw ervaring bij Slijpschijvenwinkel.nl. We kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn!
Beste J,
We vinden het jammer om te zien dat u ons met 1 ster heeft beoordeeld, maar helaas geen toelichting heeft gegeven. We horen graag wat er mis is gegaan, zodat we dit voor u kunnen oplossen en onze service kunnen verbeteren.
Wilt u contact met ons opnemen? We denken graag met u mee.
snelle levering. Goede kwaliteit
Beste J,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten bij Slijpschijvenwinkel.nl. We waarderen uw 4 sterren en blijven ons inzetten om uw ervaring nog beter te maken.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Snelle levering , eenvoudig te bestellen
Beste B,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
mooi op tijd altijd ga zo door
Beste M,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij zullen ons blijven inzetten om dit zo te kunnen blijven voortzetten.