De reviews voor Slijpschijvenwinkel.nl zijn constant positief. Klanten prijzen de snelle levering van hun bestelling en ervaren de productkwaliteit als goed tot uitstekend. Ook de service wordt gewaardeerd; klanten vinden het fijn dat er wordt meegedacht, dat het bedrijf goed bereikbaar is en dat afhandeling van zaken correct verloopt. Daarnaast zijn veel klanten positief over de prijs-kwaliteitverhouding, die als scherp wordt omschreven. Duidelijke communicatie en het op de hoogte houden bij problemen, evenals telefonisch contact, worden als pluspunten genoemd. Problemen met bestellingen of levering worden doorgaans snel en correct opgelost. Gedegen en eerlijk advies wordt eveneens gewaardeerd.
Er is een enkele wens geuit voor meer productadvies, en er zijn sporadisch negatieve opmerkingen over de productkwaliteit.
Reviews voor slijpschijvenwinkel.nl
snelle levering na overleg. goed om te weten om even te bellen wat op voorraad ligt en dan de order te plaatsen. waardoor levertijden ontzettend verkort worden
Beste J,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat ons telefonische advies je heeft geholpen en dat we samen hebben kunnen zorgen voor een snelle levering. We hopen je ook bij je volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Snelle levering, alles klopte.
Goed telefonisch advies, met persoonlijke aandacht.
Beste D,
Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je ons telefonische advies waardeerde. Binnen ons team vinden we het belangrijk wat extra service te bieden en altijd bereikbaar te zijn voor persoonlijk advies.
Met vriendelijke groet
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Zeer snelle levering, kwaliteit prijs ok
Beste T,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding.
Helemaal top!
Beste E,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Trage service en geen stokproducten. Als firma kan ik hier niet meer verder.
Gvklusjes
Goede service
Beste T,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Fijne nazorg over een beschadigde levering, alternatief product voorgesteld en snel opgelost.. top zaak!!
Beste M,
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Fijn om te horen dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Team Slijpschijvenwinkel.nl
Prima advies en vakmanschap, vlotte levering en direct aanspreekbaar.
Beste H,
Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! Fijn om te horen dat je onze service en deskundigheid waardeert. We doen er alles aan om bestellingen snel te leveren en altijd bereikbaar te zijn voor persoonlijk advies.
Met vriendelijke groet
Groot assortiment
Beste B,
Hartelijk dank voor uw 4-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering.
Top service
Beste P,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.