667 reviews in totaal   109 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

667 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 23 nov 2017

maharishiayurveda.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en effectiviteit van de producten. Ook wordt de website als duidelijk, makkelijk te gebruiken en overzichtelijk ervaren. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige verpakking. Aan de andere kant geven veel klanten aan dat de levertijd vaak (te) lang duurt en dat zij graag snellere verzending zouden willen. Ook zijn de meningen over de klantenservice gemengd, met zowel positieve als negatieve ervaringen over bereikbaarheid en opvolging. Klanten doen soms suggesties om de verpakking te verbeteren op het gebied van duurzaamheid of volledigheid.

Reviewsmaharishiayurveda.nl

Prima conform bestelling. En helder communicatie.
Uitstekende kwaliteit van Vata body lotion

Levering duurt lang

Ik vind dat het erg lang duurt voor je je producten ontvangt. Ik zou graag eerst resultaat merken voor ik überhaupt iets kan beoordelen.

gemiste kansen

ik dien bij een v.d. bestelde items een maatbeker te gebruiken ; deze is niet toegevoegd, jammer ; verder beschrijving op de potjes nogal klein, geef dan een bijsluiter mee, dit past echt wel in de doos
Prima producten, die ook uniek zijn. De levertijd kan echter veel beter.
Super fijn en zacht om aan gezicht te doen
Zeer hoogwaardige producten, ik ben bekend met Maharishi Ayur Veda supplementen.

Maharishi Ayurveda producten zijn van…Topklasse.

Maharishi Ayurveda producten zijn van Topklasse, ik ben erg tevreden over deze Natuurproducten. Warm aanbevolen.

Leakage

I have recently bought number of products and Amrit Kalash turned to be open and leaked in the box.
Sneller verzenden