maharishiayurveda.nl

639 reviews in totaal   81 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit en het effect van de producten. De klantgerichtheid en communicatie van de service worden over het algemeen als positief ervaren. Ook wordt de verpakking doorgaans als stevig en zorgvuldig ervaren. De website wordt als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief gewaardeerd. Veel klanten uiten ontevredenheid over de (te) lange levertijd van hun bestelling. Daarnaast zijn er enkele suggesties voor meer duurzaamheid in de verpakking.

Reviewsmaharishiayurveda.nl

M K
Madelon K.
Heel fijn, ruikt lekker fris, trekt goed in. Voelt heel aangenaam.
Uitstekende producten , meer kan ik niet zeggen!
Goede ervaring

Goede info en perfecte service: een aanrader!

Mooie producten. Wat beter zou kunnen is voor mij snellere verzending en wellicht een indicatie geven wanneer niet voorradige produkten wel weer zullen zijn. Ik weet dat je een mail kunt krijgen zodra het product weer op voorraad is maar ik zou liever weten of het een paar dagen is of langer.
Fout geleverd. Niet volgens bestelling.

Redelijk snelle levering en mooie producten

Mooie producten
J M
JMJW M.
Natuurlijke producten
Website is easy to understand. Clear explanation of products. Communication of when product will be shipped out and delivered .
H E
Hilde e.

problemen met bestelling tot op heden

tot op heden is mijn bestelling nog steeds niet aangekomen en dat na meer dan 5 keer mailen met GLS en een keer een telefonisch contact. er is nu weer beloofd dat de bestelling vandaag zal geleverd worden, maar dat is de derde keer dat ik die mail krijg met die boodschap, jammer, dat is de eerste keer dat dit mij gebeurd bij jullie. jammer,............
Prachtige producten en goede adviezen die mijn gezondheid ondersteunen
Levertijd mss verbeteren 16 april besteld en 23 april afgeleverd,
J R