Certificaat voor jouwmaatkast.nl

No. X9482796EE849F69BD55C02232B5780AC
 

Geldig vanaf
08-04-2014
Geldig tot
07-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor jouwmaatkast.nl



Goed

3.95/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 22 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 64 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
24-07-2017
22-02-2018
levering heeft meer dan 4 maand op zich laten wachten door leveringsprobleem met een onderdeel wel werd een alternatief voorgesteld . Het ergste was echter de montage handleiding deze was ten eerste in het duits ten tweede niet compleet en tekeningen kwamen niet overeen met de geleverde kast Na veel zoeken zijn we er dan in geslaagd om het schuifsysteem voor 90 te monteren ( filmpje op Utube )
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
09-02-2018
Kwalitatief goede meubels, maar chaotische communicatie met de klant: leveringstermijn met maanden overschreden, en plotseling bericht van levering de volgende dag... Pakketten worden op straat gedumpt. Slechte montage-instructies, ik dacht met weemoed terug aan Ikea Kun je daar als klant mee leven en ben je bereid vele uren puzzelend te besteden aan montage, dan krijg je een mooi product.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
30-12-2017
Besteldatum
31-10-2017
30-12-2017
Slechte communicatie
Slecht communicatie levering
Lange wacht tijd levering
2.00
Matig

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
11-10-2017
04-12-2017
Totaal onduidelijk wanneer het product komt, bij de bestelling is de levertijd al bijzonder rekbaar nadat je dan de factuur krijgt kunnen ze daar nog steeds niets overzeggen en stellen de levering daarna steeds uit ben benieuwd of ik het garantiefonds moet gaan aanschrijven ben onwijs teleurgesteld
1.00
Slecht

jouwmaatkast.nl antwoordt: 05-12-2017
Lieve klant, het spijt ons zeer, dat de levering langer duurt als aangegeven. Wij hebben op het moment een zeer hoog opdrachts volume waardoor het tot vertragingen in de levertijd komt. Wij doen ons beste, om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te leveren.

Datum van publicatie
22-11-2017
Besteldatum
13-09-2017
22-11-2017
Lastig om te beoordelen hoe dit bedrijf is, want we zouden de kast al moeten hebben. In de offerte stond dat binnen 3 tot 7 weken de kast geleverd kon worden. De vragen bij het bedrijf werden wel altijd beantwoord.
Inmiddels is de levering gaande. Helaas ontbreekt de helft van de levering. Gelukkig zijn de andere pakketten opgespoord en worden binnenkort geleverd. Goede communicatie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-11-2017
Besteldatum
28-08-2017
22-11-2017
3-7 weken levertijd volgens de bestelbevestiging en website werd 12 weken. In week 6 kwam een email dat het langer zou duren. Geen nieuwe datum of een verwachting hoeveel langer. Gebeld en nieuwe datum werd niet nagekomen en het uiteindelijke transport na productie (30 oktober) nam drie weken in beslag (levering 21 november) Geen compensatie en ook geen handleiding in de doos :)
2.67
Redelijk

jouwmaatkast.nl antwoordt: 04-12-2017
Hartelijk bedankt voor uw mening! Wij verontschuldigen ons voor de lange levertijd die door een hoog opkomen van bestellingen is ontstaan. Ook voor het ontbreken van de opbouwaanleiding verontschuldigen wij ons, mijn collega heeft u deze bereits per email toegestuurd. Wij wensen u veel plezier met uw maatmeubels.

Datum van publicatie
04-08-2017
Besteldatum
05-06-2017
04-08-2017
Zeer goeie persoonlijke service. Echte Duitse degelijkheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2017
Besteldatum
03-06-2017
03-08-2017
Kast gekocht van 5.2 meter breed en van 1 meter hoog naar 2.47 meter hoog.
Ziet er goed uit.
Klein minpuntje is de vertaling van de instructie, enkele Duitse woorden staan erin.
Ander punt, ik moest de kast van het hoge gedeelte naar het lage gedeelte opbouwen. Ik heb dit niet gedaan omdat de speling tijdens het opbouwen vrij klein zou zijn aan de bovenzijde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2017
Besteldatum
10-05-2017
09-07-2017
Praktische site en een mooi product. ruim wel wat tijd in voor de montage.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2017
Besteldatum
02-05-2017
02-07-2017
Bij de levering ontbrak een wand van de kast. Veelvuldig zelf moeten mailen om dit opgelost te krijgen. Vervolgens blijken de voorkanten van de laden niet recht te staan. Foto's gestuurd, nu wordt in de fabriek nagedacht hoe dit kan. Voor de hoge prijs van de kast had ik betere kwaliteit en service verwacht.
1.67
Matig

jouwmaatkast.nl antwoordt: 03-07-2017
Wij vinden het jammer dat u niet 100 % met de levering tevreden bent. Omdat wij natuurlijk willen dat u een perfect meubel heeft, produceren wij het kastdeel zo snel als mogelijk opnieuw en sturen u dit ook zo snel als mogelijk toe. Bij verdere vragen geeft ons serviceteam u graag antwoord.

Datum van publicatie
25-06-2017
Besteldatum
18-04-2017
25-06-2017
De pakketten werden keurig naar de 1e verdieping gebracht. De handleiding was erg duidelijk.
De ontbrekende onderdelen werden snel toegezonden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2017
Besteldatum
25-04-2017
25-06-2017
Precies op tijd geleverd. Montage niet moeilijk. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2017
Besteldatum
24-03-2017
23-05-2017
Vanaf stap 1 was alles super voor elkaar. Maten invoeren en daarna is het een kwestie van indelen naar wens met vele mogelijkheden.
Onze slaapkamer leek vroeger ontzettend rommelig door het schuine dak en kasten. En nu hebben we gewoon echt een perfect passende kast
De materialen zijn ook super mooi en echte kwaliteit
De levering ging ook top, alles werd naar de eerste verdieping gebracht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2017
Besteldatum
23-03-2017
22-05-2017
Service kan ik niet beoordelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2017
Besteldatum
18-03-2017
17-05-2017
Alles ok , enkel de Nederlandse website uitbreiden zoals de Duitse , ik zal mondelinge reklame maken voor jullie , tevreden klant
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2017
Besteldatum
13-03-2017
15-05-2017
Prachtige kasten Alleen jammer dat er geen ophangsysteem/-beugels bij geleverd zijn terwijl er om gevraagd was
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2017
Besteldatum
28-02-2017
29-04-2017
We zijn super tevreden alles was goed verpakt gemakkelijk in elkaar te steken een heel mooie kast en ook een proficiat voor de personen van de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2017
Besteldatum
21-02-2017
24-04-2017
Mooie kast, goede kwaliteit, afspraken volledig nagekomen. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2017
Besteldatum
11-02-2017
12-04-2017
Van begin tot het einde alles super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2017
Besteldatum
05-02-2017
07-04-2017
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2017
Besteldatum
10-01-2017
22-03-2017
We hebben een mooie kast ontvangen, er zat alleen een fabrieksbeschadiging op 1 van de deuren. Jouwmaatkast heeft zeer snel gereageerd en een nieuwe deur gestuurd. Super service De kast ziet er nu perfect uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2017
Besteldatum
04-01-2017
05-03-2017
Alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

jouwmaatkast.nl klantbeoordeling

jouwmaatkast.nl

jouwmaatkast.nl werd op 08-04-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Von-Klespe-Straße 3
50226 Frechen
Duitsland
contact@jouwmaatkast.nl
jouwmaatkast.nl

Winkel-exploitant
deinSchrank.de GmbH
Von-Klespe-Straße 3
50226 Frechen
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 68217
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Frank Budde
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met jouwmaatkast.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.