640 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

640 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel en voelen zich welkom en op hun gemak tijdens hun bezoek. De snelle service en het feit dat klanten direct of vlot geholpen worden, worden als zeer positief ervaren. Medewerkers denken actief mee, geven goed en deskundig advies, en helpen verder bij vragen of problemen. Het personeel wordt als vakkundig en deskundig omschreven, wat het vertrouwen in de service versterkt. Daarnaast wordt gewaardeerd dat het personeel uitgebreid de tijd neemt voor klanten en veel geduld toont. Problemen worden doorgaans direct en klantgericht opgelost, wat bijdraagt aan de positieve ervaringen. Hoewel problemen meestal direct en klantgericht worden opgelost, zijn er enkele negatieve ervaringen gemeld.

ReviewsLucardi Juwelier Emmeloord

Betaalbaar ringetje en opnieuw vriendelijk geholpen

Mijn dochter van 10 wilde een ringetje. Met een lichtblauw steentje, haar lievelingskleur. Maar haar budget is niet groot. De juweliers waar we tijdens de vakantie binnenliepen waren voor haar onbetaalbaar. Ik beloofde: thuis gaan we naar Lucardi. Vandaag was het zover, nu maar hopen dat hét ringetje erbij zat. Dolblij kwam ze laten zien welke het moest worden. Binnen budget, maar de medewerkster ging nog even iets checken... Wat bleek: deze ging uit het assortiment, dus hij kostte nog minder dan de helft! Met een stralende dochter en een (letterlijk) schitterend ringetje nde winkel iut. Ik had weer eens gelijk: gewoon naar Lucardi. Daar worden we altijd vriendelijk geholpen en slagen we altijd! Bedankt.

Een blije tevreden klant .........?

Na 7 maanden terug met een horloge die niet nauwkeurig liep. Iedere keer liep hij minuten achter. Het gaf steeds ergernis, omdat mijn man al klaar stond voor vertrek en ik dan dacht ik heb nog een aantal minuten. Na 7 maanden de stoute schoenen aangetrokken met de vraag :Hoe zal dit opgelost worden ? Het horloge was niet te openen, waarschijnlijk omdat hij waterdicht was voor 5 bar en nog nooit geopend was. Men bood aan dat ik een ander horloge mocht uitkiezen en die werd meteen op maat gemaakt,het verschil werd terug betaald. En :IK BEN METEEN WEER BIJ DE TIJD . Dank jullie voor de fijne snelle oplossing. Een blije tevreden klant. Mooie reclame , die verder vertelt wordt.
Iedereen was vriendelijk en erg behulpzaam. Er werd rustig aan een andere klant gevraagd of die aan de kant wou gaan zodat het pin apparaat gebruikt kon worden. Toen die klant in gesprek bleef en niet opzij stapte bleef de werknemer gewoon rustig en vroeg het even vriendelijk als de eerste keer. Echt klasse wat je vaak niet ziet.
In de winkel werd ik goed geholpen 2 keer. Ik had ook veel vragen over een ring voor mij en mijn vriend en deze konden allemaal beantwoord worden. Ze was erg vriendelijk en heeft mij ook geholpen om mijn ringmaat te vinden waar ik al heel lang moeite mee heb vanwege dunne vingers. Al met al een hele goede ervaring!

Top advies en konden direct terecht…

Nadat mijn dochter elders een aantal keren gastjes heeft geschoten die zijn gaan ontsteken. Hier goede nieuwe adviezen en een nieuw gaatje laten zetten. Aangezien we geen set moesten maar 1 oor, kregen we het hier voor de helft van het geld. In de winkel werd gevraagd aan m'n dochter of ze het fijner vond om af te tellen. Helemaal super.
we kwamen binnen en werden gelijk geholpen en mijn maat was er niet maar ze heeft wel 7 kasjes ge opent en wat denk je er was er nog een en we zijn er super blij mee
Vriendelijk geholpen en netjes verpakt. Eerst even rustig zelf rond laten kijken en vervolgens vragen of ze iets kon betekenen voor ons. Dat is zoals ik het het fijnste vind in een winkel.
Samen met de verkoopster een partij nieuw binnen gekomen horloges even doorgenomen en natuurlijk de mooiste er tussenuit gekozen. Was leuk en vlot geslaagd!

Behulpzame medewerkster!

De medewerkster in de winkel dacht goed met ons mee over een herenketting waar we naar op zoek waren, binnen een bepaald budget. Het is gelukt en de jarige was er heel blij mee! 😀

Prima geholpen door medewerkster. Goed en eerlijk advies over de nieuwe sieraden. 1 ring was niet op voorraad, werd direct besteld. Top!
Dat ze proberen om op zaterdag nog te graveren in een babyarmbandje, en dan nog gebeld worden om hem op te halen
Super vriendelijke medewerkers, goed geholpen met het doorprikken van mijn helix zorgzaam en zacht gedaan, super te vrede

Vriendelijk behulpzaam

Persoonlijke hulp, werd vrijwel direct gevraagd toen we bij de vitrine bleven staan of we geholpen konden worden.
Ervaring is goed, goede hulp gekregen bij het uitzoeken voor de juiste ring/ringen

ik had 22 aug 2026 een goud ketting

ik had 22 aug 2026 een goud kettinkje gekocht, gister ging ik terug naar de winkel omdat hij was gebroken, er werd direct gezegd dat het mijn eigenschuld was omdat ik hem op bed had gedragen. Als ik hem liet maken koste het tenminste 35 EURO of meer, het kettinkje koste 190 EURO ik vind het verschrikkelijk duur om zoiets te laten maken plus dat het kettinkje nog maar 14 dagen heb ik had gedacht dat dit garantie was.

Antwoord van Lucardi Juwelier Emmeloord

Beste, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je kettinkje na zo’n korte tijd is gebroken en dat je het gevoel kreeg dat er direct van eigen schuld werd uitgegaan. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker gezien de prijs en de korte tijd dat je het sieraad in bezit had. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@lucardi.nl met je ordernummer, zodat we de situatie kunnen bekijken en kunnen nagaan wat we voor je kunnen betekenen. Team Lucardi.
Leuke verkoopster En prachtig geslaagd voor oorbelletjes voor mijn kleindochter ❤️
Werd door een vriendelijke dame geholpen en ben goed geslaagd voor oorbellen en een ringetje.
Jongedame die mij hielp dacht met mij mee. Geen ring in mijn maar wel een leuke armband. Heel blij mee 🥳
Alles beviel, leuke meedenkende eerlijke verkoopster en mooie betaalbare sieraden
De tijd en het geduld om mijn vraag en de ,reparatie op te lossen! En zeker ook de vriendelijkheid ! Zeker voor herhaling vatbaar om naar deze winkel te gaan.

Lucardi Juwelier Emmeloord

Om leuk te winkelen moet je eens naar de Lange Nering gaan dé winkelstraat van Emmeloord met veel bekende winkelketens, kleine boetiekjes en veel verschillende horecagelegenheden. Daarnaast heeft Emme...