potonline.nl- Logo - Reviews

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

potonline.nl- Logo - Reviews

potonline.nl

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

De reviews voor potonline.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Problemen of fouten worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast ervaren veel klanten de prijsstelling als voordelig en scherp. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden doorgaans goed beoordeeld en het retourproces verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Toch melden enkele klanten bereikbaarheidsproblemen bij de klantenservice. Ook wordt soms schade of imperfectie aan producten gemeld.

Reviews voor potonline.nl

Prachtige Capi Europe Smooth potten werden snel geleverd. Keurig verpakt. Ze staan erg mooi in de tuin.

Inruilactie

Ik had een verkeerde maat pot besteld, omruilen was top geregeld. Vervoerder die nieuwe pot kwam brengen nam de oude weer mee.
Snelle levering alles volgens beschrijving
Als de potten en of vazen kapot/ beschadigt bezorgt worden, er nieuwe worden geleverd zonder moeilijk te doen.

Het ideale totaalpakket.

Klantgericht, denken in oplossingen, scherpe prijzen en verzekering via TrustedShops.
Snelle levering en de bloempot was heel goed verpakt, waardoor hij heel aankwam.
Snelle levering en alles keurig verpakt.
Prijs kwaliteit en een uitstekende klantenservice! Ik had zelf verkeerd besteld, omruilen geen probleem! Chapeau het overtrof mijn klantverwachting

Top !

Scherpe prijs, eigen, zeer vriendelijke bezorgers, dus er wordt netjes met je spullen omgegaan Kortom een aanrader !
Zeer goede assistentie via mail en whatsapp: vragen zeer goed beantwoord en duidelijke oplossingen voorgesteld. Snelle service 3 grote dozen zonder beschadiging 2 dagen later al thuis. Bedankt voor de mooie tuinpotten
Na lang zoeken hier fleurige potten gevonden.
Netjes ingepakt en snel verzonden.
Groot assortiment, voordelig, snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs-kwaliteit / Snelle service

Goede prijs-kwaliteit / snelle service
Snelle levering, zorgvuldig verpakt
Tweede keer dat ik een grote bloembak bestelde. razend snel geleverd.

Beter kan bijna niet

Ik ben er per toeval op deze Webseite beland omdat ik een bepaalde soort pot wilde hebben , ze zijn in de meeste gevallen goedkoper dan in de winkel en de service is helemaal super . Zelf als je een probleem heb met een bestelling word het snel en makkelijk opgelost ! Bestelling geplaatst , volgende dag verwerkt en die derde dag bezorgd .. gewoon top .
Snelle en accurate levering. Vragen prima beantwoord. Prima aftersale service. Beschadigd product direct vervangen zonder enige kosten.
Keurige aflevering volgens de afgesproken tijd.

Ruime keuze,goed geprijsd

Potonline heeft een ruime keuze potten,meer dan ieder andere webwinkel En ook de prijzen zijn over het algemeen voordeliger.Helaas hapert de website nog wel is.Maar bij de laatste 2 bestellingen ging het weer beter.