potonline.nl- Logo - Reviews

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

potonline.nl- Logo - Reviews

potonline.nl

725 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.127 reviews in totaal

De reviews voor potonline.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, wat schade voorkomt. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Problemen of fouten worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast ervaren veel klanten de prijsstelling als voordelig en scherp. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden doorgaans goed beoordeeld en het retourproces verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Toch melden enkele klanten bereikbaarheidsproblemen bij de klantenservice. Ook wordt soms schade of imperfectie aan producten gemeld.

Reviews voor potonline.nl

Enige reden dat het geen 5 sterren zijn is dat jullie telefonisch moeilijk te bereiken zijn. De verschillende keren op verschillende dagen tijdens de kantooruren dat ik gebeld heb bleef de telefoon wel de hele tijd overgaan (meerdere keren op een dag) maar kreeg geen contact. Een bandje dat jullie niet in de gelegenheid zijn….zou dan prettig zijn. Maar als het contact er wel is, is dat heel prettig, aardig en informatief! Ook de snelle levering is erg prettig. Eigenlijk 5 sterren waard:))
Snelle levering van een superpot
Potten werden snel verzonden!

Alles bestens

tolle Kommunikation, schnelle Antwort und Lieferung, super schöne Ware, gerne wieder

Mooie collectie en super service

Potonline heeft een mooie voordelige collectie. Ik had de bestelling snel in huis en was heel veilig verpakt. Helaas heb ik 1 pot moeten retourneren omdat deze niet mooi kleurde in de omgeving. Ook het retourneren ging super vlot en heel snel mijn geld retour ontvangen. Ik zou er zeker weer bestellen wanneer ik iets nodig heb
Mooi materiaal en snel verzonden
Snel geleverd en prachtige potten . En ook heel goed verpakt .
Snelle levering van hele mooie producten. Daarnaast goed ter bescherming ingepakt.
De eerste levering was stuk en contact opgenomen met de klantenservice kreeg ik 2 dagen later nieuwe zending.
Snel en netjes geleverd.
Snel bezorgd, goed verpakt. Superblij mee!