tattooforaweek.com/nl

303 reviews in totaal   42 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, het eenvoudige aanbrengen van de producten met duidelijke instructies en de snelle, effectieve klantenservice. Ook wordt de prijs door de meeste klanten als redelijk ervaren. Er zijn echter ook punten van verbetering: sommige klanten hebben problemen gehad met niet-geleverde producten en vinden de verzendkosten te hoog. Daarnaast zijn er klachten over het vervagen en de onscherpte van de tatoeages, en zijn de ervaringen over hoe lang de tatoeages blijven zitten wisselend.

Reviewstattooforaweek.com/nl

De tatoeages zijn netjes.

De tatoeages zijn met een stevig gebruikskarton ingepakt Je krijgt er altijd een cadeau tatoeage bij. Het is even geduld tot de postbode de brief bezorgd. Hele donkere, volledig gevulde tatoeages zitten wat minder lang.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Celine, Dank je voor je mooie recensie. Wat leuk dat je een foto meestuurt! Tevreden klanten, daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Een goeie en snelle levering De kwaliteit van de tattoo's is heel goed en makkelijk aan te brengen

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Carine Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Tim Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com
Mooie tattoos en goede kwaliteit Snel geleverd, top 👌

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Judith Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Andrea Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Vanja Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Sleeve

Blijft daadwerkelijk de genoemde tijd zitten!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Koen Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Robert Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Top!

Al vaker besteld. Altijd betrouwbaar en snel 👍

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Han, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Eenvoudig en snel

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Steve Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com
👍🏻

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Calvin, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Beste I., Bedankt voor uw beoordeling. Het was reeds uw 3e bestelling met dezelfde artikelen. Mag ik vragen wat je er deze keer niet goed aan vond? Want mocht ik iets niet goed vinden zou ik het toch geen 2e keer én al zeker geen 3de keer bestellen... Laat je ons iets weten zodat we weten wat we kunnen verbeteren? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lili*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Hendrik, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Wim, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Ik had 3 keer groene neon body paint besteld maar kreeg er maar 1 na mailen en heel snel reactie daarop hadden ze de resterende 2 op gestuurd deze waren alleen net iets anders maar goed mengen en dat was weer voor elkaar super goed opgelost

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Jeffrey, dank je voor je recensie. We kunnen inderdaad altijd eens een fout maken, maar maken dit dan inderdaad goed met de klant. Super dat je zo tevreden bent. Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Celine, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Tattoo bleef maar 4 dagen zitten en dat op een plek (in mn nek) die niet veel te lijden heeft, vond het plaatje zelf ook niet mooi, onscherp en dan is twee keer €5,49 nog zonder van mn geld! Daarbij werden de tattoos verzonden in een envelopje met privé afzender uit België?? Dacht bij een Nederlandse webwinkel besteld te hebben en dit kwam erg onprofessioneel over en daarbij vond ik de verzendkosten belachelijk duur voor zon flut-envelopje. Voelde me best misleid om eerlijk te zijn.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Florieke Dank je voor je recensie. Wat jammer te horen dat je niet tevreden bent. Ons adres staat heel duidelijk op elke pagina onderaan. Vele online-bedrijven doen dit niet, maar wij willen onze contactgegevens net duidelijk vermelden opdat de klant niet op het verkeerd been wordt gezet en hij ons makkelijk kan contacteren. Onze tijdelijke tattoos blijven in regel 3 tot 7 werkdagen staan. Veel is afhankelijk van onze verschillende huidtypes,... Hieraan kunnen wij niet veel veranderen. Enkel onze semi-permanente tattoos blijven langer staan, maar ook deze blijven bv langer staan bij een drogere huid. De transportkosten proberen we zo laag mogelijk te houden. Vanaf 20€ zijn die zelfs gratis, terwijl wij als KMO toch veel betalen aan transport. Om die kosten te drukken en zo de verkoopprijs van de tattoos te drukken maar ook omdat we ons steentje willen bijdragen aan een mooie natuur, opteren wij voor een zo klein mogelijk verpakking. Vele groetjes Carol
D T
Diane T.
Mooie tattoo, die makkelijk aan te brengen is en niet te duur is

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Diane, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol