tattooforaweek.com/nl

312 reviews in totaal

312 reviews since 18 mrt 2022

Gecertificeerd sinds: 28 mrt 2022
tattooforaweek.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Reviewstattooforaweek.com/nl

Snelle levering zonder poespas, kreeg zelfs nog een gratis extra tattoo. Tattoo's zijn makkelijk aan te brengen, zien er goed uit, hoge kwaliteit en blijven redelijk goed zitten. Hele duidelijke heldere instructies voor het aanbrengen erbij. Al met al zeer tevreden!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Andreas Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com
Snelle, adequate levering en ontvangen wat besteld is.

VLOT!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Eddy Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Norman Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Mooi van zicht, slechte kwaliteit helaas

De tatoeage ziet er mooi uit . Echter zijn ze moeilijk aan te brengen en blijven ze zeker geen week zitten. Ik kan niet anders zeggen met pijn in mijn hart dat de kwaliteit slecht te noemen is. Temu veekoopt dan toch betere. Sorry

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Wendi Bedankt om je eerlijke feedback te delen. Fijn om te horen dat je de tatoeage zelf mooi vindt, maar jammer dat de ervaring met het aanbrengen en de houdbaarheid zo tegenviel. We vinden het uiteraard vervelend dat de tatoeage bij jou niet het gewenste resultaat heeft gegeven. De levensduur kan onder andere afhangen van de plaats waar de tatoeage wordt aangebracht, de huid en de verzorging, maar we nemen je ervaring zeker serieus. We zouden graag even met je bekijken wat er precies misgelopen is. Als je ons een foto en wat meer informatie over de plaats van de tatoeage en de manier waarop je hem hebt aangebracht en verzorgd kunt bezorgen, kijken we dit graag verder na. Bedankt om ons hierop attent te maken. Feedback als deze helpt ons om onze producten en instructies verder te verbeteren. Groetjes Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Romy Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Jan Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Martijn Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

De tatoeages zijn netjes.

De tatoeages zijn met een stevig gebruikskarton ingepakt Je krijgt er altijd een cadeau tatoeage bij. Het is even geduld tot de postbode de brief bezorgd. Hele donkere, volledig gevulde tatoeages zitten wat minder lang.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Celine, Dank je voor je mooie recensie. Wat leuk dat je een foto meestuurt! Tevreden klanten, daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Een goeie en snelle levering De kwaliteit van de tattoo's is heel goed en makkelijk aan te brengen

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Carine Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Matthieu Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Tim Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com
Mooie tattoos en goede kwaliteit Snel geleverd, top 👌

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Judith Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Andrea Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Vanja Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Sleeve

Blijft daadwerkelijk de genoemde tijd zitten!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Koen Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com
Niks ontvangen na twee weken wachten

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Mike Dank je voor je recensie. Ik stuurde je zonet een mail om je adres te checken, want het is niet normaal dat je nog niets ontvangen hebt. Groetjes Carol*Tattooforaweek.com

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Robert Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor de 5 sterren en uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer. Carol*Tattooforaweek.com

Top!

Al vaker besteld. Altijd betrouwbaar en snel 👍

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Han, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Tijdelijke tattoos waar je nooit spijt van krijgt Altijd al een tattoo gewild, maar wil je het eerst uitproberen? Wilt u uw tatoeage net als een kledingstuk kunnen veranderen of bent u bang voor naal...