Beoordelingen voor sieraadbestellen.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 60 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sieraadbestellen.nl al 60 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
Netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
10-03-2019
Waren veel armbanden niet op voorraad
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Binnen 4 dagen geleverd, netjes ingepakt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Snelle service,ruime keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
18-02-2019
Helaas oorbellen zonder steentjes ontvangen, overheen gelezen tijdens bestellen. Misschien een idee om de oorbel zonder steentjes te presenteren ipv compleet. Nu €35 betaald voor een zilver haakje dat ik niet kan dragen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
17-02-2019
De site is niet makkelijk hanteerbaar, zeker de filter voor de prijs is niet hanteerbaar. Je kan niet goed je eigen prijscategoriw te pakken krijgen door dat schuifbalkje
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
13-02-2019
De levering liet Iers op zich wachten, maar werd uiteindelijk prima netjes geregeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Zeer vriedelijk en behulpzaam. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Goed dat je de bon van My jewel kan besteden Maar wel veel dingen die niet op voorraad waren 7.5
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
Goede snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
31-01-2019
Duidelijke communicatie over de bestelling, goede website, super snelle levering, mooi product ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
26-01-2019
Sieraad mooi verpakt en snel verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
23-01-2019
Toen bij uitpakken bleek dat de merkleverancier een verkeerde maat collier in het juiste zakje gedaan had en ik belde, werd ik keurig te woord gestaan en kreeg ik de juiste heel snel toegezonden incl 2 postzegels en moest ik de verkeerde in de envelop retourzenden. Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
18-01-2019
mooie producten, snelle levering, goed prijs-kwaliteit verhouding
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Nog steeds niets binnen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
30-12-2018
Via beslist en jullie eigen website werd Pandora armband met goede prijs aangeboden. In tweevoud besteld en betaald maar helaas daarna pas bericht ontvangen dat sieraad niet leverbaar was, in tegenstelling tot ten tijde van plaatsen van bestelling.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-12-2018
Snelle verzending,goeie service en vriendelijk contact.
Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
30-12-2018
De bedel paste niet maar dat was ook mijn fout. Hij zag er wel mooi uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
24-12-2018
Helaas is de ketting te klein, heel erg jammer. Ik heb me niet gerealiseerd dat dit kennelijk geen standaard maat is. Ik koop nooit sieraden voor mezelf dus ik was wel teleurgesteld, maar ja het is niet anders.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
14-12-2018
Mijn bestelling is op een ander adres geleverd ( gelukkig een collega) . Ik heb een mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord. Dus mijn ervaring is slecht.
2.33
Matig

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
26-11-2018
Bij de bestelling was er een schakel te weinig bested/geleverd. De schakel is alsnog nageleverd zonder kosten. Prima service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
25-11-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
21-11-2018
De ketting en hanger waren heel erg mooi. Snelle levering Alles Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snel in huis. Keurig verpakt. Net zo mooi als op de foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Snelle levering & mooie oorbellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
alles is goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Zeer mooie ring van zinzi besteld en keurig op tijd geleverd. Past perfect.
Ik geeft daarom sieraadbestellen.nl een dikke 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Duidelijke site met leuke aanbiedingen en je bestelling ook nog eens netjes verpakt en super snel verzonden. Helemaal perfect. Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
28-09-2018
Beetje laat verzonden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
Heel fijne webwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
18-08-2018
02-09-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
Een keuze maken was wat moeilijker maar nadat je een keuze hebt gemaakt is het plaatsen van een bestelling prima en duidelijk. Ik ben blij met het sieraad en de levering was vrij snel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
18-08-2018
niets mis mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Levering duurde wel ruim een week
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Een zeer betrouwbare leverancier met een uitmuntende service
5.00
Uitstekend

sieraadbestellen.nl klantbeoordeling

sieraadbestellen.nl

Sieraden en horloges bestellen. Online juwelier

Contact
Kerkstraat, 58
1141 BJ Monnickendam
Nederland
info@sakojuwelier.nl
sieraadbestellen.nl
Winkel-exploitant
Jupa Sieraden - Sako Juwelier
Kerkstraat, 58
1141 BJ Monnickendam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Julian Oosterloo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sieraadbestellen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.