Beoordelingen voor sieraadbestellen.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 33 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-01-2018.
In totaal heeft sieraadbestellen.nl al 33 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snel in huis. Keurig verpakt. Net zo mooi als op de foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Snelle levering & mooie oorbellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
alles is goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Zeer mooie ring van zinzi besteld en keurig op tijd geleverd. Past perfect.
Ik geeft daarom sieraadbestellen.nl een dikke 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Duidelijke site met leuke aanbiedingen en je bestelling ook nog eens netjes verpakt en super snel verzonden. Helemaal perfect. Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
28-09-2018
Beetje laat verzonden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
Heel fijne webwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
18-08-2018
02-09-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
Een keuze maken was wat moeilijker maar nadat je een keuze hebt gemaakt is het plaatsen van een bestelling prima en duidelijk. Ik ben blij met het sieraad en de levering was vrij snel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
18-08-2018
niets mis mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Levering duurde wel ruim een week
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Een zeer betrouwbare leverancier met een uitmuntende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
24-07-2018
Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
24-07-2018
fijne webshop, goed geholpen door mailcontact.
produkt snel in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
08-07-2018
Levering aan de late kant
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
01-07-2018
Alles super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
22-06-2018
29-06-2018
Ik bestelde een horloge, kreeg een bericht dat het verstuurd werd en een week later bericht dat het niet meer leverbaar was. Vervolgens keek ik voor een andere horloge op jullie site en dat was er ook niet meer en m’n derde keuze idem dito. Inmiddels heb ik nog steeds geen horloge Ik ga er van uit dat hetgeen wat op jullie site staat, er ook is. Ik ben zeer ontevreden en bestel nooit meer daar.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
26-06-2018
Niet op te merken. Alles super gegaan. Fijn om nog even gebeld te worden en bestelling door te spreken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
13-06-2018
de bestelde producten waren niet leverbaar. Dit was niet zichtbaar op de site.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
Leuk product voor een leuke prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
25-05-2018
Kettingkje zat in de knoop, niet zo netjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
16-05-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
site overzichtelijk, snelle reactie op bestelling, voortgang via email prima. snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
20-04-2018
Prima klokje
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
20-04-2018
Het is alleen jammer dat er ook redelijk veel horloges op staan die niet meer leverbaar zijn. Verder prima website.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
14-04-2018
Snelle levering, mooi product
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
11-04-2018
Snel geleverd en mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
07-04-2018
Alles keurig in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
07-04-2018
Snelle verzending en snelle response alles tip top in orde .
10/10 .
Een aanrader voor iedereen
Bedankt groetjes Anja
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
03-04-2018
Na de bestelling kreeg ik een telefoontje dat ik geen maat had ingevuld. Een hele lieve mevrouw belde mij en na dat ik de maat had doorgegeven kreeg ik twee dagen erna mijn ring. Erg mooi en de maat was goed. Ik ben er heel erg blij mee. Ik had de armband al dus nu is het helemaal compleet. Beoordeling een dikke dikke 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
31-03-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
24-03-2018
Goed
4.33
Goed

sieraadbestellen.nl klantbeoordeling

sieraadbestellen.nl

Sieraden en horloges bestellen. Online juwelier

Contact
Kerkstraat, 58
1141 BJ Monnickendam
Nederland
info@sakojuwelier.nl
sieraadbestellen.nl
Winkel-exploitant
Jupa Sieraden - Sako Juwelier
Kerkstraat, 58
1141 BJ Monnickendam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Julian Oosterloo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sieraadbestellen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.