MOJOGEAR- Logo - Reviews

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Snelle bezorging en prima product!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je positieve review, dat waarderen we ontzettend! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Dat waarderen we zeer. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
CS
Chris S.
Goede prijs, snelle levering. Top spul
Antwoord van MOJOGEAR
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Goed om te horen dat je tevreden bent met de goede prijs, snelle levering en het product zelf. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Gewoon goed
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je ⭐⭐⭐⭐⭐ review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
goede winkel
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Snelle keurige levering
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Top bedrijf

Artikelen duidelijk te zien op site en goed omschreven. Makkelijk te bestellen en razendsnel geleverd. Top bedrijf.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat geweldig dat je een review hebt geplaatst! We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
JL
Jhon L.
Goede prijs en snelle verzending.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je jouw ervaring wilde delen in een review. Dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Service is super.
Antwoord van MOJOGEAR
We zijn blij met je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service als super ervaart. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We waarderen dat je de moeite hebt genomen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Leuk dat je je ervaring met ons deelt. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
awesome experience
Kwaliteits artikelen
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Prachtige kwaliteit! Heel stevig! Mijn vorige standaard was 70,- en voor een paar tientjes meer zie je een enorme kwaliteitsverschil. Absolute aanrader ik ben er heel blij mee
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! 😍 We voelen ons helemaal gewaardeerd! Hopelijk tot snel! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Alles in orde snelle service
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je mooie review, daar worden we echt blij van! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je positieve beoordeling! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Dat waarderen we enorm. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR