MOJOGEAR- Logo - Reviews

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Antwoord van MOJOGEAR
Hartelijk dank voor je review! We stellen het erg op prijs dat je jouw ervaring met ons wilt delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Superfijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Daar zijn we erg blij mee. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Prima kwaliteit en snelle levering. Ook netjes een mail gehad ivm een product in backorder die later toch nog eerder dan verwacht was binnengekomen.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je positieve woorden, daar worden we blij van! We hopen je snel weer te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Snel verzonden, snel in huis. Prima product, goed verpakt en met korte maar duidelijke handleiding.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! We vinden het fijn dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je fijne review! Het betekent veel voor ons dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring met MOJOGEAR te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mooie stevig klemmetje. Doet wat hij moet doen.
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het klemmetje stevig is en precies doet wat het moet doen. We zijn blij dat het product aan je verwachtingen voldoet! We hopen je snel weer terug te zien. Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je 5-sterren review! We waarderen het echt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je beoordeling! We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Goed uitziende producten, geeft vertrouwen in kwaliteit. Snel en goed reagerende klantenservice
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je een review hebt geschreven! We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Duidelijke website en snelle verzending
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat de verzending snel verliep. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mojogear doet wat ze beloven
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! We stellen het enorm op prijs. Wij doen wat we beloven, fijn dat dat opgemerkt wordt. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Le vendeur est quelqu’un de sérieux, le produit vendu correspond bien à la description.
Antwoord van MOJOGEAR
Merci beaucoup pour votre avis ! Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de laisser une évaluation. Nous espérons vous revoir très bientôt ! Cordialement, L’équipe MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
HB
Henk B.
Wageningen
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 4-sterren beoordeling! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Snelle bezorging, fijn en stevig materiaal!
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en het stevige materiaal. We hopen je snel weer terug te zien. Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je positieve beoordeling! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Hartelijk dank voor je review! We stellen het zeer op prijs. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij met je positieve feedback. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR