De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten.
Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.
Reviews voor mojogear.eu
Antwoord van MOJOGEAR
Heel fijn dat je de tijd hebt genomen voor een review. Dank je!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je 4-sterren review! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Team MOJOGEAR
Zeer betrouwbaar! Mooie effectieve producten.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je geweldige beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd nam.
Team MOJOGEAR
Kocht een powerbank. Leek ook dat er iwatch mee geladen kom worden. Stond er niet expliciet bij. Maar ander merk met dezelfde uitvoering heeft dit wel. Imoshin. Apart. Wel mooie kleur.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review en je aankoop van de MOJOGEAR powerbank!
We begrijpen dat je had gehoopt dat hij ook de iWatch zou kunnen opladen. Momenteel ondersteunt deze powerbank dat helaas niet. Goed om te horen dat je wel tevreden bent met de kleur en het design! We nemen je feedback zeker mee om onze productinformatie nog duidelijker te maken.
We hopen je bij een volgende aankoop nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team MOJOGEAR
Snelle levering en het product is precies wat we er van verwacht hadden.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank voor je review! Het doet ons goed te horen dat alles naar tevredenheid is.
Team MOJOGEAR
Super fijne Mojogear mini evo powerbank
Mooie kleine powerbank die doet wat er beschreven staat. Altijd extra power bij je zonder zware powerbank.
Op al mijn vragen kreeg ik duidelijke en vriendelijke ondersteuning zodat ik een juiste keuze kon maken.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de powerbank. Dank je wel voor je vertrouwen én je review!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Op alle punten positief
Snelle levering, goed product, redelijke prijs
Antwoord van MOJOGEAR
Wat geweldig dat je ons zo goed beoordeelt! Dank je voor je 5 sterren.
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je positieve beoordeling. We stellen het enorm op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen!
Antwoord van MOJOGEAR
Wat leuk dat je een positieve beoordeling hebt achtergelaten, dankjewel!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je 5 sterren review, daar doen we het voor!
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je positieve beoordeling, daar doen we het voor!
Team MOJOGEAR
Een artikel besteld en 2 dagen lag het in de brievenbus. Zonder berekening van portokosten. Dat noem ik klantvriendelijk en nodigt uit om in de toekomst Mojogear weer te bezoeken. :)
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review en je positieve woorden. Hier zijn wij erg blij mee!
We hopen je snel weer terug te zien
Hartelijke groet
Team MOJOGEAR.
Bedankt voor je positieve review, dat waarderen we ontzettend!
Super product
Deze 3 in 1 statief set is echt goud waard. Hij kan alle dingen doen die ik nodig had. En ook nog eens voor een mooie prijs. Goede kwaliteit ook. Toppie.
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je review! Wat fijn dat het statief goed beviel. Dank je wel dat je de tijd nam om dit met ons te delen.
Snelle service , goeie comunicatie
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn om te zien dat je ons zo goed beoordeelt! Dank je voor je positieve woorden.
Team MOJOGEAR
Snelle reactie en service.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle reactie en service.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel fijn dat je de tijd hebt genomen voor een review. Dank je!
Team MOJOGEAR
Ik wist niet goed hoe ik iets moet retourneren, want ik koop zelden iets online, behalve boeken.
Ik heb het dus maar op mijn manier teruggezonden en kreeg gewoon mijn geld terug.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je een positieve review hebt achtergelaten. Fijn dat het retourneren gelukt is.
We hopen je snel weer terug te zien
Hartelijke groet
Team MOJOGEAR.
goede en snelle service nadat eerste bestelde exemplaar niet geheel voldeed aan de verwachtingen
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je positieve woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw mening te delen.