De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten.
Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.
Reviews voor mojogear.eu
Zeer tevreden
Een goede duidelijke website en een prima klantenservice, dikke pluim!
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je mooie woorden!
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je een beoordeling hebt achtergelaten! We waarderen dit enorm.
Zeer goede service!!!
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Team MOJOGEAR
Vlotte reactie op vragen. Goed advies.
duidelijke website.
Goede prijs.
Snelle levering.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn om je review te lezen, dank je wel!
Tot de volgende keer!
Foutje snel hersteld
Bij DHL ging het mis (verkeerde depot), maar Klantenservice van Mojogear heeft het na een telefoontje van mij snel opgelost.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! We stellen je vertrouwen en positieve woorden enorm op prijs.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je review! We vinden het geweldig dat je jouw tijd aan ons besteedt.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je feedback! Het doet ons goed te horen dat alles naar wens was.
Klantenservice is top.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice.
Top bedrijf
Ze werken mee aan groepen die korting vragen als ze meerdere producten afnemen
Heel erg gaaf van ze dat ze de Pokemon go community helpen
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat we zo een bijdrage hebben kunnen leveren aan de Pokémon GO-community
Team MOJOGEAR
Snel geleverd en duidelijke info over status.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review, het is fijn om te horen dat je tevreden bent!
We hopen je snel weer te zien!
Team MOJOGEAR
Fijne klantenservice, product was defect. Binnen een week een nieuw product ontvangen mét een koekje als bedankje voor het wachten. Het zijn de kleine dingen én aandacht voor de klant die het doen!
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 5 sterrenreview! Het betekent veel voor ons dat je jouw mening deelt.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je review! Het doet ons goed dat je een beoordeling hebt gegeven.
Team MOJOGEAR
Zeer vlotte levering en de power bank is erg praktisch, zowel qua gewicht als formaat. Het gebruik verloopt zonder problemen.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank voor je mooie review, we zijn er erg blij mee!
We hopen je snel weer terug te zien
Hartelijke groet
Team MOJOGEAR.
Goede powerbank gekocht en heldere site.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je mooie woorden! We vinden het fantastisch dat je jouw ervaring met ons deelde.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat geweldig dat je een review hebt geplaatst! Het betekent veel voor ons dat je je ervaring met ons deelt.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt dat je een review hebt achtergelaten! We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel fijn dat je een review hebt geplaatst! We waarderen het dat je een beoordeling hebt achtergelaten.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je een 5 sterrenreview hebt achtergelaten! We waarderen het enorm dat je een beoordeling geeft.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je beoordeling! Het betekent veel voor ons dat je een review hebt achtergelaten.