MOJOGEAR- Logo - Reviews

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Heldere omschrijving van het artikel en snelle levering.
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review. We stellen het enorm op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je 5-sterren review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Snelle levering, prima product!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review, we zijn blij dat je tevreden bent! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.

Snelle bezorging en goed artikel

Goede powerbank en zeer snel geleverd
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je positieve woorden, we zijn er erg blij mee! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je de tijd nam om een review achter te laten. We zien je graag weer terug. Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Telesin remote controller.

Hoe de werking is kan ik niet zeggen. Het product is snel en correct geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je jouw ervaring wilde delen in een review. Dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Snel bezorgd en goed product

Snel bezorgd en het product, een ledlamp, is naar tevredenheid.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! Superfijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 🙏 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mooi compact en multifunctioneel.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review, we waarderen je support enorm! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Goede service.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten, dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
We waarderen je review enorm, dank je wel! Tot de volgende keer! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je review, we waarderen het enorm! Hopelijk tot snel! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Super dat je ons een beoordeling hebt gegeven, dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je review! 😊 We hopen je snel weer te mogen helpen! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR