MOJOGEAR- Logo - Reviews

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Mooie en goede producten die een meerwaarde betekenen
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel, je review maakt ons echt blij 😍 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Superbedankt voor je review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Bij Mojogear werken echte mensen die je kunt bellen en/of mailen. Snelle reactie en antwoorden. Heel tevreden.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je mooie review, daar worden we echt blij van! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
TH
Tj H.
Deskundig en goed advies over aankoop.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat ontzettend fijn om je review te lezen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Oplader

Zeer handige oplader, snel geleverd. Echt een aanrader.
Antwoord van MOJOGEAR
Super dat je even de moeite hebt genomen om dit te schrijven! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
MA
Maarten A.
Handige snelle kleine powerbanks, goed kwaliteit en prima in the road. En niet duur :)
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! Het doet ons goed te horen dat de powerbank die je besteld hebt naar wens is! Superfijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 🙏 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Zeer goed, werkt perfect
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je een review hebt achtergelaten. We zijn blij dat je tevreden bent! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
Prima website,eenvoudig bestellen en snelle levering.
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review. We stellen het enorm op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je jouw ervaring wilde delen in een review. Dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Werkt prima maar is wel wat zwaar qua gewicht.
Antwoord van MOJOGEAR
Hartelijk dank voor je positieve review, dat waarderen we enorm! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
prima service
Antwoord van MOJOGEAR
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, dat doet ons goed! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
Antwoord van MOJOGEAR
Echt heel fijn dat je een review achterliet! We zien je graag snel terug! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

goede service, prima spullen

Bijzonder goede service toen er iets mis ging met de bezorging. En goede spullen!
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Prima gedaan
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je fijne review, dat waarderen we ontzettend! We hopen je snel weer terug te zien Hartelijke groet Team MOJOGEAR.
Bestelling keurig afgewikkeld.
Antwoord van MOJOGEAR
Super bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg fijn dat je een review hebt geschreven. Tot snel! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Top

👍
Antwoord van MOJOGEAR
Dank voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! Superfijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 🙏 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR