MOJOGEAR- Logo - Reviews

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

645 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.857 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je positieve review, dat waarderen we ontzettend! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review. We stellen het enorm op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Heel fijn dat je de tijd hebt genomen voor een review. Dank je! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Goede informatie. Snelle levering. Prima produkt.
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel, je review maakt ons echt blij 😍 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je review. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Uitstekende Service met vervangend product in garantieperiode
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze garantie procedure. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Wat ontzettend fijn om je review te lezen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te plaatsen! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
MV
Maarten v.
Snel verzonden, makkelijke website en goede prijs.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat ontzettend fijn om te lezen. Dank je wel voor je vertrouwen én je review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Aanrader

Niet te groot, kabels er bij. Gaat twee dagen mee! Top
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Antwoord van MOJOGEAR
Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten, dankjewel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Gemak
Antwoord van MOJOGEAR
Wat ontzettend fijn om je review te lezen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Perfecte zaak

Ze houden je goed op de hoogte en spullen komen sowieso
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Keurig volgens afspraak geleverd
Antwoord van MOJOGEAR
Dankjewel voor je review! Superfijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 🙏 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Opladen gaat traag, powerbank is niet heel stevig.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor het delen van je ervaring. We betreuren het te horen dat de powerbank niet naar tevredenheid is. Ik wil je vragen contact met onze klantenservice op te nemen zodat we dit kunnen oplossen. Dit kun je doen door te mailen naar support@mojogear.eu . Onze prioriteit is altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team MOJOGEAR