De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten.
Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.
Reviews voor mojogear.eu
Bedankt voor je review!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met je aankoop.
Hoogwaardige kwaliteit
Eerste indruk is hoogwaardige kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!
Onze producten zijn gemaakt met hoogwaardige kwaliteit, dus goed om te lezen dat dit meteen opviel. Fijn dat de bestelling goed verpakt en snel geleverd werd.
Team MOJOGEAR
Eerste zending was niet compleet! Is slordig! Is wel netjes opgelost, vandaar 3 sterren.
Super snelle levering en fijne beschrijving apparaat.
Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat alles snel is aangekomen.
Team MOJOGEAR
Snelle, correcte afhandeling van de bestelling. Beter kan niet.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!
Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle en correcte afhandeling van je bestelling.
Perfect
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat alles perfect was.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We zijn blij dat je een moment hebt genomen om ons een waardering te geven.
Snelle garantieservice
Ik heb een 65 W lader voor laptop en andere dingen. Doet het super en is heel licht van gewicht.
Toen hij laatst stuk ging is hij zonder problemen vervangen.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! We vinden het geweldig om te horen dat onze klantenservice goed bevalt.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! We stellen het erg op prijs dat je een beoordeling hebt achtergelaten.
Team MOJOGEAR
Ik had bestelling niet goed gedaan. Via de telefoon alsnog kunnen corrigeren. Grote klasse
Antwoord van MOJOGEAR
Ontzettend bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het via de telefoon zo goed kon worden opgelost en dat je tevreden bent over onze service.
We hopen je snel weer terug te zien.
Snelle verzending!
Antwoord van MOJOGEAR
Leuk dat je een review hebt geschreven, dankjewel voor je tijd en moeite!
We hopen je snel weer te zien!
Team MOJOGEAR
Fijn formaat powerbank, lekker veel energie!snel geleverd.
Bewust gekozen voor de MOJOGEAR EVO XL 20.000 mAh powerbank 22.5W vanwege de goede reviews, mooi klein formaat met een grote bult energie! met recht een powerbank! Mooie website, snelle en nette levering!
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je MOJOGEAR EVO XL 20.000 mAh powerbank! We zijn blij dat je onze website en snelle levering ook waardeert. Bedankt voor je mooie review!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We waarderen dat je de moeite hebt genomen.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! Fijn dat je even de tijd hebt genomen om een review te plaatsen.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! Altijd fijn om een berichtje van je te krijgen.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We waarderen dat je de moeite hebt genomen.
Team MOJOGEAR
Mooi product, volgens opgave netjes geleverd. Een borgvleugeltje deed het niet. Na contact met Mojogear is het onderdeel vervangen. Top service!
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product naar wens is en dat de levering netjes is verlopen.
Goed dat je contact met ons hebt opgenomen over het borgvleugeltje, we zijn blij dat we dit meteen voor je hebben kunnen oplossen.