LED24.nl- Logo - Beoordelingen

LED24.nl
Beoordelingen:

255 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.618 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb hier 3 wifi lampen (Gledopto. - Zigbee) gekocht met hoge korting die naadloos aansluiten in mijn Philips Hue set die ik al heb. Netjes verpakt en snel geleverd.

Meest relevante negatieve beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De 100 watt bouwlamp op statief werkt prima, maar het snoer aan die lamp is belachelijk kort (1m). Daardoor hangt er nu een stekkerdoos met snoer aan en dat is onhandig, gevaarlijk en lelijk. Snoer zou standaard 1,5 tot 2m moeten zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LED24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending en mooie prijzen

Snelle verzending, mooie prijzen. En top klantenservice. Product omschrijving ook heel accuraat.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldige en snelle servic
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig en snel
Beoordeling melden
JV
Jos v.
Enschede
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na contact over een kapote panel werd mij gevraagd de panel te testen op andere drivers die ik in gebruik had. Na het uitzoeken en ondervinden dat de probleem de panel zelf was, werd mij gezegd dat de panel, die 5 jaar in garantie zat, nu inenns maar 2 jaar had en kan niet worden vervangen.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
11 apr 2024
Beste Ronie, Hartelijk dank voor uw feedback! U had een led paneel van ons oude webshop gekocht via onze oude webshop was de garantie 2 jaar. Onze nieuwe webshop met een andere naam heeft 5 jaar garantie. Mocht u verder nog vragen hebben dan neem gerust contact met ons op.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel heeft vertraging wat natuurlijk kan gebeuren maar de klant even informeren daarover is wel zo netjes.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
27 mrt 2024
Beste Dominique, Hartelijk dank voor uw feedback! Producten die niet op voorraad zijn kunnen alsnog besteld worden, klanten ontvangen altijd een automatisch bericht met een waarschijnlijke levertijd. Excuses voor de vertraging!
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, voldoet Aan de omschrijving en supersnel geleverd. En dit alles voor een mooie prijs
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede duidelijke website , snelle levering

goede duidelijke website en bij hulp kan je ze altijd even bellen en wordt je goed geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
14 mrt 2024
Beste Rene, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We zijn blij om te lezen dat onze website duidelijk was en dat u de mogelijkheid had om contact met ons op te nemen voor meer hulp.
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meestal snel en goed. communicatie, wanneer er iets mis gaat, kan beter
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
21 mrt 2024
Beste Martijn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. Wij waarderen uw erkenning voor onze over het algemeen snelle en goede service. We begrijpen ook dat de communicatie verbeterd kan worden als dingen niet gaan zoals gepland, wij geven ons best dit te verbeteren.
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zo makkelijk kan het zijn.

Zeer goed overzicht als je wilt bestellen. Snel verstuurd.
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending, dik tevreden.

Snelle verzending, goede producten. Dik tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
28 feb 2024
Beste Steef, Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij dat u uw product snel hebt ontvangen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u snel weer te zien!
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en duidelijke info op website
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
14 mrt 2024
Beste Lucie, Bedankt voor uw beoordeling en uw positieve feedback over de snelheid van levering en de duidelijkheid van de informatie op onze website. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u bij ons terugkomt voor al uw toekomstige behoeften.
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en duidelijke communicatie
Beoordeling melden
HL
Henk L.
DINXPERLO
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel goed

Bestelling was makelijk En goed geleverd
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, kwaliteit
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
28 feb 2024
Beste Hans, Dank u voor uw beoordeling. We zijn verheugd om te horen dat u een snelle en bevredigende ervaring met ons hebt gehad.