Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en het gebruikte materiaal. Ook wordt de uitstekende en klantgerichte service vaak geprezen, vooral wanneer er problemen opgelost moeten worden of er wordt meegedacht met de klant. Daarnaast waarderen klanten de snelle en tijdige levering en ervaren zij de communicatie over het algemeen als duidelijk. Aan de andere kant zijn er opmerkingen over hoge verzendkosten en soms onduidelijke informatie van de bezorgdienst. Ook wordt genoemd dat de informatieverstrekking rondom levering en betaling voor verbetering vatbaar is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsTubefittings.eu
De communicatie en informatie voorziening was uitstekend Het product is mooi gemaakt en makkelijk om in elkaar te zetten. Het was goed verpakt. Het eindresultaat is prachtig. Verbeterpunt : betreft de betaling. Ik heb betaald met creditkaart en dit moest via een ingekomen mail bevestigd worden, dit was niet duidelijk. Ik dacht dat het een spammail was.
Correcte verwerking bestelling en aflevering. Wat beter kan is de klant niet zelf laten uitpuzzelen op de website wanneer en hoe laat door GLS wordt geleverd. Maar gewoon direct de klant per mail informeren. Want GLS doet ook niets richting klant. Dus moet je maar afwachten wanneer GLS komt en dan moet je maar net thuis zijn ...
heel blij met Tubefittings
Wij zijn er ontzettend blij mee. Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen op bestemming ondanks vervoer naar Nederland. Makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Ik kan een ieder Tubefittings aanbevelen.
Uitstekende service, daar kunnen veel bedrijven jaloers op zijn.
Prachtig product en mooi afgewekt.
Denkt met je mee.
Prijs kwaliteit is helemaal top.
Zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
Snel geleverd, product als omschreven.
Kwam uit Polen, dat had ik niet verwacht.
Mooie latten, die goed bewerkbaar zijn zonder de coating kapot te maken tijdens het op maat zagen. Heb er zelf een roomdivider met draaibare lamellen van gemaakt.
Beviel prima
prima product en slen verzonden
mooie producten en snel geleverd!
sending parcel was extremely fast
fast reply when asked questions
all good