saidanddone.nl

695 reviews in totaal   106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de kwaliteit van de armbanden, waarbij het vakmanschap en de duurzaamheid vaak worden genoemd. De snelheid van levering wordt veelvuldig gewaardeerd. Klanten zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service, zowel bij aankoop als bij problemen achteraf. Ook wordt de zorgvuldige, mooie en vaak persoonlijke verpakking van de armbanden gewaardeerd. Retourneren, ruilen of aanpassen van maten wordt als eenvoudig en klantvriendelijk ervaren. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als snel en behulpzaam ervaren. De juiste maat wordt vaak als positief ervaren door klanten. Enkele klanten ervaren vertragingen of late bezorging. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen bij het retourneren, ruilen of aanpassen van maten. Er zijn ook klachten over trage of ontbrekende antwoorden van de klantenservice. Tot slot zijn er enkele klachten over verkeerde of afwijkende maten.

Reviewssaidanddone.nl

mooie ruime collectie polsbanden, van echt mooie kwaliteit leer gemaakt. ik ben al jaren een zeer tevreden klant en heb inmiddels meerdere mooie polsbanden van S&D. Ik heb ook wel eens andere merken geprobeerd maar blijf toch steeds terugkomen vanwege de goede kwaliteit.

Top armbanden met echte kralen.

Goede en duidelijke website met hele mooie kralen en leren armbanden, zeer goede en klantvriendelijke service, snelle levering, vele kleurcombinaties met echt zilver, bekijk bestel en geniet van de mooie perfecte en natuurlijke uitstraling van de echte kralen armbanden !

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de website, de service, de snelle levering en natuurlijk de armbanden. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en uitstraling, dus het is mooi om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Dank voor je mooie woorden en veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE

Een echte aanrader, ze zijn super klantvriendelijk

Ze nemen de moeite om na te vragen of de opgegeven maat wel klopt en denken me met de klant en als hun bonus artikel niet pas, geven ze een keurig alternatief. Dus een echte aanrader deze firma, waar nog oog is voor detail en klanttevredenheid. Top !

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je prachtige review! Wat leuk om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail waardeert. We vinden het belangrijk om mee te denken en ervoor te zorgen dat je bestelling helemaal naar wens is. Dank voor je vertrouwen en voor het aanbevelen van SAID&DONE. Veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE
Al eerder een mooie armband gekocht voor mijn partner. De kwaliteit en contact vind ik tot nu toe erg goed. Nu voor vaderdag nog 2 bijpassende armbanden besteld. Contact en verzending weer helemaal top. Ook heel mooi verpakt.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review en voor je vertrouwen in SAID&DONE! Wat leuk om te horen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat zowel de kwaliteit, het contact als de verzending weer naar wens waren. We wensen jullie veel plezier met de bijpassende armbanden en hopen dat ze een geslaagd Vaderdagcadeau zijn geweest! ^ SAID&DONE
Werd meteen en naar tevredenheid geholpen via de mail toen ik vragen had over ruilen voor eventueel andere kleur of maat. Daarna was de levering gelukkig snel ivm verjaardag. Armbanden zien er fantastisch uit

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met je vragen en dat de levering op tijd was voor de verjaardag. Geweldig dat de armbanden zo goed in de smaak vallen. We wensen je veel draagplezier! ^ SAID&DONE
Prachtig product en de kwaliteit is erg goed. Top dat jullie mee dachten met dat de langere tekst op het grote armbandje beter past en de kleinere tekst op het kleinere armbandje past.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je onze persoonlijke benadering waardeert. We denken graag mee om ervoor te zorgen dat alles zo mooi mogelijk uitkomt. Veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE

Zeer service gericht

Snel besteld en na een door mij gemaakt foutje met de kleur, het retourformulier ingevuld en de correcte bestelling bij Said&Done op kunnen halen

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geregeld kon worden en dat we je hebben kunnen helpen na de vergissing met de kleur. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens! ^ SAID&DONE

Mooi product

Gewoon tevreden met een kanttekening, misschien slim om voor mensen die niet zo handig zijn een beschrijving bij te voegen hoe de sluiting werkt.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Dank ook voor je suggestie over de sluiting; dat is waardevolle feedback. We nemen dit mee om te kijken hoe we onze producten en informatievoorziening verder kunnen verbeteren. ^ SAID&DONE
Goed, makkelijke website en simpel bestellen
Leuke collectie en soepele en snelle levering.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de collectie in de smaak valt en dat je tevreden bent over de soepele en snelle levering. Veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE
Makkelijk te bestellen en keurig verpakt afgeleverd.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je bestelling netjes verpakt is afgeleverd. Veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE
Hele mooie stoere armbanden. Mooi gegraveerd en snelle levering.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de armbanden, de gravering en de snelle levering. We wensen je veel draagplezier! ^ SAID&DONE
Prima levering,snel,mooi verpakt en armband ziet eruit zoals getoond.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Gied om te horen dat de levering snel was, de verpakking in de smaak viel en dat de armband volledig aan de verwachtingen voldoet. Veel draagplezier gewenst! ^ SAID&DONE
Snelle levering, mooie armbanden. Top !

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de armbanden. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens! ^ SAID&DONE
Mooie armband

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je armband. We wensen je veel draagplezier! ^ SAID&DONE
B E
Bart E.
goede sevice

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. ^ SAID&DONE
Mooie armband en komt in een mooi doosje. Met een snellere levering had ik 5 sterren gegeven.

Antwoord van saidanddone.nl

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de armband en het doosje in de smaak vallen. Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht. We waarderen je feedback en wensen je veel draagplezier met je armband. ^ SAID&DONE