Klanten zijn positief over de duidelijke informatie en heldere communicatie, het eenvoudige en snelle bestelproces, en de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ook worden de prijs en kortingsacties vaak gewaardeerd. De klantenservice wordt doorgaans als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren en de beschikbare productinformatie wordt op prijs gesteld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheden in productomschrijvingen of kortingsacties, en vinden de informatie over producten soms te beperkt of niet specifiek genoeg. Daarnaast zijn er incidenteel klachten over technische of communicatieve problemen bij de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAcer Store Nederland
Bedankt voor uw beoordeling, uw mening is belangrijk voor ons.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop ervaring in onze winkel en we zijn er zeker van dat u zult genieten van uw product.
Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u altijd een ticket openen via ons contactformulier: https://store.acer.com/nl-nl/contact
Uw Acer Store
duidelijk en makkelijk te bestellen
Duur de soms lang
Uw Acer Store
Op zich is het fijn dat je een usb stick kan kopen waar alles op zou MOETEN staan, ik twijfel alleen want ik ben alleen opzoek naar een specifieke driver die nergens te vinden is en ook met hulp nergens te vinden is.
Blij met betaling
Fijne webshop en mooieprijs
Overzichtelijk en informatief
Bij de betaling krijg ik elke keer de melding dat de winkelwagen leeg is, dit was niet het geval.
Bedankt voor uw beoordeling, uw mening is belangrijk voor ons.
Het spijt ons te horen dat u niet geheel tevreden bent geweest met uw aankoop ervaring in onze winkel.
Om een oplossing te vinden voor het probleem dat u bent tegengekomen, nodigen wij u uit om een ticket te openen via het onderstaande formulier; een van onze vertegenwoordigers zal dan spoedig contact met u opnemen om het probleem verder te onderzoeken.
Uw Acer Store
Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk.
De informatie op de website was helder en het bestellen ging soepel.
Op dit moment geen verbeterpunten.
Over het algemeen goed alleen het onderdeel specificaties zou wat duidelijker kunnen verder is de website (pagina's) niet volledig te zien op een mobiel apparaat
ASPIRE 17
Was makkellijk op te zoeken en duidelijke omschrijving
Mooie korting op een goed product!
Mijn computer
Ontzettend makkelijk om een bestelling te plaatsen.
En nu afwachten op de bezorging
Mooie aanbieding
Super Duidelijk, Compleet, Gebruikersvriendelijk
Een voorbeeld voor andere merken
Goede informatie
Duidelijkheid van de informatie van het te kopen product en de snelle afhandeling
Prima site!
Prima site.
Zou wat verduidelijking willen hebben over welke versies beschikbaar zijn, of wat het verschil is tussen de Swift en Aspire laptop.
Overzichtelijk en helder uitleg
easy friendly to use even if i'm not good in dutch language
werkt snel en eenvoudig.