Klanten zijn erg tevreden over de snelle en betrouwbare levering, de behulpzame en snel reagerende klantenservice, de aantrekkelijke prijzen en de goede kwaliteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en proactieve communicatie gewaardeerd en wordt de website als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren. Toch worden er enkele verbeterpunten genoemd, zoals af en toe vertragingen bij de bezorging, onduidelijkheden over statusinformatie, incidentele kleine minpunten aan de productkwaliteit, beperkte betaalopties en suggesties voor verbetering van de website.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviews3dprima.com/nl
Goede producten snel in huis
Ik ben heel tevreden met de service en servicedesk…
Ik ben heel tevreden met de snelheid van de servicedesk en de geboden oplossing. Er zat een defect in een AMS 2 pro en 3D Prima heeft mij snel en kundig geholpen. Maandag aangemeld en vrijdag had ik al de oplossing in huis.
Toppers!
Super goede service ook de middelen die ik besteld had en op de shop al op nabestelling zouden komen daar hebben ze me de gehele tijd over geïnformeerd
Good service. Delivery was fine.
snel en makkelijk besteld en ook super snel geleverd
Ideal betalingen mogelijk maken
Snelle levering en over algemeen snelle beantwoording via email
Snelle levering en goed product
Duidelijke site, goede prijs, meteen zichtbaar of iets op voorraad is.
Vlotte communicatie in het Nederlands, Snelle verzending....mis nog wel een optie om thuislevering te doen, ons UPS afhaal punt stuurt pakketten die groot of zwaar zijn terug naar UPS, die laat ze vervolgens een tour door Nederland maken om na een week 90-0 meter verder afgehaald te kunnen worden.
Snel geleverd, en heel fijn filament van het eigen merk
Was even zoeken naar software maar is goed gekomen. Proef stukken gemaakt om de laser goed te leren kennen. Voor nu, tevreden 😊
Bestellen gaat makkelijker en snel geleverd
Ik had laatst wel een foute gemaakt met bestelling, verkeerde pla dikte besteld maar dat was me eigen fout
Bestelling helemaal compleet en keurig verzonden. Eerder dan verwacht geleverd.
Alles was perfect .