533 reviews in totaal   249 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

533 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 18 jul 2023

3dprima.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de scherpe prijzen. Het brede assortiment wordt gewaardeerd en de verpakking wordt als netjes en milieubewust ervaren. Problemen of klachten worden snel en naar tevredenheid afgehandeld. Enkele klanten ervaren echter vertragingen of logistieke problemen. Telefonisch contact met de klantenservice verloopt soms moeizaam. Ook worden beperkte betaalmogelijkheden, met name het ontbreken van moderne opties zoals iDEAL, als minpunt genoemd. Sommige klanten missen bepaalde kleuren of variaties in het assortiment.

Reviews3dprima.com/nl

Rob v.
Even wat problemen met een zoekgeraakte zending maar … keurig en snel opgelost! Zeker een aanrader en voor ons blijft 3Dprima onze eerste keus!

Prima services

Snel verzonden en makkelijk te bestellen
Er waren wat problemen met ons btw nummer maar dat is keurig opgelost Jammer dat je niet IDEAL kunt betalen, verlengt de leveringstijd enigszins Verder heel goed en geen enkele klacht
Great! Fast shipping
Top winkel, goede prijs, snelle levering

Vooral de klantenservice is super.

Vooral de klanten service is super. Ik heb een ams gekocht op de site stond kan kas geleverd worden over 2 weken. De klantenservice nam ook contact met me op om het te vertellen en hielt me op de hoogte van de order.
Makkelijk bestelen en snelle levering
Breed assortiment. Goed verpakt. Snel verzonden.
Privéprofiel
Alles prima
Goed product, en snelle levering.
blijf op deze weg doorgaan artikelen goed verpakt en keurig afgeleverd wat is besteld en dat mag ook uiteindelijk hebben we er voor betaald goede communicatie en snelle levering zoals het hoort mijn ervaring met jullie tot nu toe is zeer goed

3D Prima is prima

Materiaal is goed, maar DHL is elke keer minder. Géén vermelding wanneer ze komen Bij pick-up point kloppen openingstijden niet. Levering door 3d prima is goed hoor. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.
Goede producten snel in huis

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Peter v.
PAPENDRECHT

3dprima.com/nl

Wij bij 3D Prima streven er altijd naar om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom besteden wij veel aandacht aan snelle leveringen binnen heel Europa, interne klantenondersteuning, ...