morethansocks.nl

1.652 reviews in totaal

1.652 reviews since 13 aug 2024

Gecertificeerd sinds: 13 aug 2024
morethansocks.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en tijdige levering van hun bestellingen. De meeste klanten zijn ook te spreken over de kwaliteit van de producten en vinden deze doorgaans goed zitten. Daarnaast wordt de vriendelijke en behulpzame service gewaardeerd, vooral bij het oplossen van fouten of problemen met bestellingen. De prijs wordt veelal als gunstig ervaren in verhouding tot de kwaliteit, en de communicatie wordt in veel gevallen geprezen. Er zijn echter enkele klanten die teleurgesteld zijn over slijtage of materiaal van de producten. Ook zijn er gemengde ervaringen met de pasvorm en maatvoering; sommige klanten hebben moeite met het vinden van de juiste maat en ervaren het retourproces soms als lastig of duur. Verder zijn er enkele klachten over de bereikbaarheid en duidelijkheid van de communicatie.

Reviewsmorethansocks.nl

Het bestellen van de sokken ging prima, alleen jammer dat DHL het niet bezorgd heeft. Dus kan er niet van genieten
We kopen hier altijd bamboe sokken. Ze gaan na een poosje dragen vrij snel kapot. Maar dan kopen we een nieuw setje.
Goede service, vriendelijke communicatie en snelle verzending. En vooral; goed producten
Zeer snelle levering. Over het product zelf.Twee jaar geleden 2 paar wollen sokken gekocht bij Jan de Wit. Top, maar de sleet kwam er een beetje in en ik wilde perse dezelfde sok. Toevallig was ik in de buurt van Jan deWit, niet zulke sokken te koop. Ook niet in andere outdoor tokos. Op internet gezocht en ja hoor bij jullie kunnen scoren.
Niet helemaal wat ik zocht maar snel geleverd en niet duur.
Artikel voldeed aan de verwachting en snelle levering.
Ze zijn fantastisch op de camping. Nooit geen natte voeten. Ik heb nu 2 paar 1 voor in de caravan als een slof. En de andere voor buiten. Niks meer aan doen zou ik zeggen.
Snelle levering, mooie pantoffels aan een mooi prijsje

Super!

Snelle levering, mooie laarzen, de maat klopt
Geweldige tuinklompen!! Zitten goed. Meteen een 2e paar besteld.
fijne sokken. een bezwaar. zou fijn zijn als de maatrange per 2 maten zou gaan. ik heb maat 39, dus nu voor 39-42 gekozen. is best groot. daarom heb ik ook een groot aantal van de sokken teruggestuurd.
Op tijd geleverd, netjes verpakt. DHL erg rommelig.
De snelheid waarmee de sokken werden ontvangen is formidabel. meer keuzemogelijkheid wat betreft de kleur van de sokken zou welkom zijn.
Jammer dat de juiste maat niet beschikbaar was
je kr5ijgt wat je verwacht . Prima
Artikelen zijn precies zoals omschreven. Bezorging was 2 dagen later dan beloofd
Hele fijne bamboe slips en snel verzonden.
Goede kwaliteit Zitten echt tof Levering snel
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Lekker zacht. Voelen stevig. Nu nog afwachten of ze snel verslijten.

Morethansocks.nl is een online webshop opgericht in 2021 met passie voor de mooiste mode artikelen voor binnen en buiten. Onze modeartikelen zijn verkrijgbaar voor dames, heren, kinderen en baby’s. W...